• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404023122972
  • خبرنگار : 50212

در شهرستان خنداب استان مرکزی

نخستین جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته آغاز به کار کرد

نخستین جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته آغاز به کار کرد

ایسنا/مرکزی نخستین جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته خنداب با هدف معرفی ظرفیت‌های شهرستان در تولید، فرآوری و تجاری‌سازی گیاهان دارویی و توسعه صنایع وابسته آغاز به کار کرد.

محسن مرادی ۳۱ اردیبهشت در آیین افتتاح این جشنواره با قدردانی از مسئولان شهرستان خنداب بواسطه همکاری در برگزاری این جشنواره گفت: از سال گذشته ایده‌ای در این شهرستان در حوزه گیاهان دارویی شکل گرفت تا بتوان از مزیت این نوع کشت در کشاورزی به دلیل بهره وری و ارزش افزوده بالا و نیاز آبی کم آن در شرایط خشکسالی، استفاده کرد.

وی افزود: تصمیم گرفته شد به پشتوانه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین پژوهشکده‌های ایران، این فعالیت آغاز شود و اقدامات بزرگی در حوزه آموزش و ترویج، از سال گذشته انجام شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم این جشنواره آغاز تحولی در حوزه تغییر الگوی کشت با توسعه کشت گیاهان دارویی باشد، افزود: خنداب میزبان برگزاری جشنواره‌های متعددی در حوزه کشاورزی نظیر جشنواره انگور، گیلاس و آلبالو است که پس از برداشت و به شکرانه برداشت محصول انجام می‌شود اما جشنواره گیاهان دارویی در ابتدای فصل کشت و آغازگر این اتفاق است.

مرادی گفت: تشکیل شبکه پیشرو از کشاورزان از جمله اهداف این جشنواره است که امیدواریم با حضور شرکت‌ها و صنایع مرتبط، این هدف‌گذاری محقق شود. ایجاد زنجیره ارزش در استان از نشا تا فرآوری و تولیدات متنوع، تولید فرآورده‌های متفاوت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، هدف دومی است که جشنواره دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد: برگزاری جلسات متعدد برای تدوین و انتخاب نقشه راه با دستگاه‌های مرتبط در حوزه کشت گیاهان دارویی موضوع مهمی است که این جشنواره در ادامه کار دنبال خواهد کرد.

به گزارش ایسنا این جشنواره که در روستای ده‌نو خنداب برگزار شده، تا روز جمعه دوم خرداد برپا خواهد بود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha