محسن مرادی ۳۱ اردیبهشت در آیین افتتاح این جشنواره با قدردانی از مسئولان شهرستان خنداب بواسطه همکاری در برگزاری این جشنواره گفت: از سال گذشته ایدهای در این شهرستان در حوزه گیاهان دارویی شکل گرفت تا بتوان از مزیت این نوع کشت در کشاورزی به دلیل بهره وری و ارزش افزوده بالا و نیاز آبی کم آن در شرایط خشکسالی، استفاده کرد.
وی افزود: تصمیم گرفته شد به پشتوانه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین پژوهشکدههای ایران، این فعالیت آغاز شود و اقدامات بزرگی در حوزه آموزش و ترویج، از سال گذشته انجام شد.
وی با بیان اینکه امیدواریم این جشنواره آغاز تحولی در حوزه تغییر الگوی کشت با توسعه کشت گیاهان دارویی باشد، افزود: خنداب میزبان برگزاری جشنوارههای متعددی در حوزه کشاورزی نظیر جشنواره انگور، گیلاس و آلبالو است که پس از برداشت و به شکرانه برداشت محصول انجام میشود اما جشنواره گیاهان دارویی در ابتدای فصل کشت و آغازگر این اتفاق است.
مرادی گفت: تشکیل شبکه پیشرو از کشاورزان از جمله اهداف این جشنواره است که امیدواریم با حضور شرکتها و صنایع مرتبط، این هدفگذاری محقق شود. ایجاد زنجیره ارزش در استان از نشا تا فرآوری و تولیدات متنوع، تولید فرآوردههای متفاوت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، هدف دومی است که جشنواره دنبال میکند.
وی تصریح کرد: برگزاری جلسات متعدد برای تدوین و انتخاب نقشه راه با دستگاههای مرتبط در حوزه کشت گیاهان دارویی موضوع مهمی است که این جشنواره در ادامه کار دنبال خواهد کرد.
به گزارش ایسنا این جشنواره و نمایشگاه مربوط به آن که در مرکز بهداشتی و درمانی موقوفه خاندان فراهانچی در روستای دهنو خنداب برگزار شده و تا روز شنبه سوم خرداد برپا خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات