• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404030300789
  • خبرنگار : 50286

جشنواره تئاتر خیابانی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جنوب کرمان کلید خورد

جشنواره تئاتر خیابانی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جنوب کرمان کلید خورد

ایسنا/کرمان جشنواره تئاتر خیابانی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جنوب با نمایش «بیرق‌های بلند خونین» آغاز شد.

حجت الاسلام سیداحمد حسینی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان شامگاه دوم خرداد در این مراسم با اشاره به اینکه جشنواره‌های تئاتر و اجرای نمایش خیابانی همواره مورد توجه عموم مردم به ویژه مراکز هنری واقع شده، افزود: هنرمندان تئاتر خیابانی هنر خود را در هر کوی و برزن که مردم رفت و آمد دارند، به نمایش می‌گذارند و بهترین روش برای برقراری ارتباط با مردم در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی با بیان‌ اینکه این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به هنر نمایش‌های خیابانی و میدانی و ایجاد فضایی برای رقابت سالم و پویا در میان هنرمندان جنوب کرمان برگزار می‌شود، اظهار کرد: همچنین این مهم کمک به ترویج خُرده فرهنگ‌های بومی منطقه و پویایی فرهنگ اصیل در راستای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی دامن‌گیر جوانان، تشویق به ساماندهی فعالیت‌های نمایشی و حمایت هنرمندان و گروه‌های فعال نمایشی را دنبال می‌کند.

حسینی با اشاره به موضوعات جشنواره تئاتر خیابانی، عنوان کرد: سرقت، طلاق، کودک آزاری، کودک همسری، خشونت علیه زنان، حقوق شهروندی، ملاقات و حضانت فرزند، آسیب‌های فضای مجازی، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز، ضرب و جرح، تیراندازی در مجالس عروسی و عزا، اعتیاد و توزیع مواد مخدر، قاچاق انسان و مواد افیونی – مواد نفتی و غیره، روابط خارج از عرف، خشونت کلامی و نوشتاری و هرگونه مسئله‌ای که در فرهنگ ایرانی و اسلامی به عنوان بزه و آسیب شناخته می‌شود، می‌تواند موضوع طرح و ایده نمایش‌های این جشنواره قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نمایش «بیرق‌های بلند خونین» به نویسندگی و کارگردانی محسن پلاشی و با بازی بهار عربی به رسم غلط و اشتباه تیراندازی در عروسی‌ها پرداخته، گفت: در این نمایش دختری، بازی می‌کند که برادرش شب حنابندان به دست پسر عمویش تیر خورده و کشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سه گروه نمایش منتخب از جشنواره تئاتر خیابانی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی جنوب کرمان به مدت دو روز در سطح شهر جیرفت اجرا خواهند داشت.

نمایش بیرق‌های بلند خونین شنبه سوم خرداد، ساعت ۱۱ صبح در میدان امام (ره)، نمایش« جان برای مال» به کارگردانی احسان بحرینی شنبه سوم خرداد ماه ساعت ۹ صبح در میدان امام (ره) و ۱۸:۳۰ در مقابل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، نمایش «روز برفی» به کارگردانی میلاد مانی زاده سوم خرداد ساعت ۱۰ صبح در میدان امام (ره) اجرا می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha