علی امیدواریان دبیر جشنواره «هلهله فرشتهها» در آستانه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: در جشنواره هلهله فرشتهها با هدف تسهیل ازدواج و ارتقای کیفیت زندگی خانوادهها در جامعه سعی کردیم ابعاد مختلف سبک زندگی اسلامی و حال خوب زندگی را بهخوبی برجسته کنیم. امروز مردم ما به نشاط واقعی و سبک زندگی سالم نیاز دارند. این جشنواره طی سالهای گذشته به یک شبکه گسترده و ملی تبدیل شده و امروز در بسیاری از شهرستانها و استانهای کشور برگزار میشود. در این رویداد، تلاش میکنیم تا به ۱۱۰ زوج نیازمند، جهیزیه کاملی را در شرایطی امن و با حفظ شأن و کرامت اهدا کنیم.
وی تأکید کرد: برنامه افتتاحیه جشنواره، از بعد از ظهر روز چهارشنبه هفتم خرداد با یک کاروان شادی و پیادهروی از حرم حضرت معصومه(س) به سمت مجتمع امام خمینی(ره) و گلزار شهدای قم آغاز میشود و برنامه اصلی جشنواره نیز با نماز جماعت در گلزار شهدا آغاز خواهد شد.
امیدواریان افزود: در بخش فرهنگی و هنری جشنواره، برنامههای متنوعی مانند قرائت قرآن توسط قاسم مقدمی، داور بینالمللی شبکه قرآن، و همچنین حضور سید کاظم احمدزاده، هومن حاج عبداللهی، سید احمدرضا موسوی، صابر خراسانی، شیخ اسماعیل رمضانی و آیتالله موسوی واعظ پیشبینی شده است. همچنین، اولین بار در کشور ترکیبی از شعر، موسیقی و نمایش با مشارکت گروه نمایشی تخصصی جشنواره و کارگردانی سید صدر میرهای و بازی صابر خراسانی برگزار خواهد شد. این برنامه با حضور مداحان ممتازی مانند وحید شکری از مشهد مقدس همراه است.
دبیر جشنواره هلهله فرشتهها بیان کرد: علاوه بر برنامههای عمومی، جشن پاتختی آسمان نیز در روز هشتم خرداد با حضور هنرمندان و کارشناسان مطرح کشور از ساعت ۱۶ تا اذان مغرب برگزار میشود.
وی در ادامه بیان کرد: در حوزه خدماتی و اجتماعی، ده غرفه پذیرایی ویژه در صحن گلزار علی بن جعفر(ع) تعبیه شده است؛ همچنین، شام عروسی حضرت علی و حضرت زهرا(س) به صورت جداگانه برای شرکتکنندگان فراهم خواهد شد.
امیدواریان یادآور شد: در بخش آموزشی، کارگاههای تخصصی زندگی پایدار و ازدواج موفق با حضور اساتید معتبری مانند شاهین فرهنگ و سعید عزیزی و سایر کارشناسان برگزار میشود. این کارگاهها فرصت مناسبی برای آموزش مهارتهای لازم قبل از ازدواج و درک عمیقتر از معنای زندگی مشترک است.
وی بیان کرد: هدف اصلی این جشنواره، ترویج سبک زندگی اسلامی و الهامگیری از زندگی حضرت علی و حضرت زهرا(س) در تمامی ابعاد زندگی است. ما سعی داریم این جشنواره را به یک شبکه ملی گسترش دهیم و دبیرخانهای دائمی برای پیگیری این مباحث در طول سال داشته باشیم.
امیدوایان افزود: در حوزه آموزش زندگی و سبک زندگی، احساس میکنیم که فضای مناسبی برای آموزش جدی و عملی وجود ندارد. البته تلاشهایی از سوی نهادهای علمی و فرهنگی انجام میشود، اما به نظر میرسد که نتیجه مطلوب حاصل نشده است. دانشگاهها به عنوان فضایی علمی و فرهنگی میتوانند نقش مهمی در آموزش مهارتهای زندگی به دانشجویان داشته باشند. اگر دانشگاهها بتوانند در این زمینه عملکرد قوی و حرفهای داشته باشند، خانوادهها نیز به آنها اعتماد میکنند که فرزندانشان در فضایی امن و با فهم درست از زندگی حضور دارند.
وی تأکید کرد: ضروری است که دولت، نهادهای عمومی و دانشگاهها زیرساختهای لازم برای تسهیل ازدواج دانشجویان را فراهم کنند؛ ترویج فرهنگ ازدواج آسان و ایجاد فضایی مناسب در دانشگاهها میتواند گامی بلند در این مسیر باشد.
دبیر جشنواره هلهله فرشتهها بیان کرد: در حال حاضر، این جشنواره بدون حمایت مستقیم و ساختارمند نهادهای دولتی برگزار میشود. البته ما آمادهایم با تمامی دانشگاهها، نهادها و سازمانها همکاری کنیم تا بتوانیم این سبک زندگی الهی را در جامعه گسترش دهیم.
امیدواریان عنوان کرد:در طول هفته ازدواج، کارگاهها و دورههای آموزشی مختلفی برگزار خواهد شد؛ همچنین، اختتامیه جشنواره در ایام عید غدیر و دهه ولایت با عنوان «جشن همبستگی» و با تجلیل از خیرین حوزه ازدواج و تامین جهیزیه زوجهای نیازمند برگزار میشود.
وی تصریح کرد: در نهایت، معتقدیم که برای ازدواج موفق دو بال فکر و آموزش از طریق تشکیل انجمن خانواده، مدرسه مهارتهای زندگی و کلینیک روانشناسی و دیگری کمکهای مالی و جهیزیه از طریق مجمع خیرین و بنیاد خیریه بانوی آسمان لازم است.
انتهای پیام
نظرات