سلام ستوده شنبه سوم خرداد در جلسه شورای اداری مهاباد در حضور رییس بهزیستی کشور با اشاره به مشکلات حوزه اجتماعی شهرستان، گفت: مشاغلی نظیر اورژانس اجتماعی جزو مشاغل سخت محسوب میشوند و باید توجه بیشتری به آنها شود.
وی افزود: در حال حاضر ۹ هزار پرونده مددجویی و ۷ هزار پرونده توانبخشی در سطح شهرستان فعال است و حدود ۲۵۰۰ نفر از افراد دارای ضایعه نخاعی در مهاباد زندگی میکنند.
ستوده به چالشهای حوزه مسکن معلولان نیز اشاره کرد و گفت: برای حل مشکلات موجود در این بخش، تأمین اعتبار بلاعوض جهت ساخت مسکن ویژه معلولان ضروری است.
وی ادامه داد: پرداخت کمکهزینههای توانبخشی از دیگر مطالبات جدی مددجویان است.
ماموستا امامی، امام جمعه مهاباد نیز در این جلسه با اشاره به نقش خیران در ارتقای خدمات اجتماعی، گفت: کسانی که در حوزه مددکاری و حمایت از نیازمندان فعالیت میکنند، در حقیقت در مسیر فیسبیلالله قدم برمیدارند.
وی تصریحکرد: یکی از ویژگیهای بارز شهرستان مهاباد، وجود انسانهای خیر و نیکاندیش است که همواره یاریگر مددجویان، مراکز نگهداری سالمندان و مراکز توانبخشی بودهاند.
همچنین امیر عشایری، فرماندار مهاباد نیز با تاکید به اینکه مهاباد شهری حساس و مهم در منطقه است، گفت: این شهرستان بیشترین تعداد سازمانهای مردمنهاد و فعالان حوزه مددکاری را دارد.
وی افزود: در قالب طرح نهضت ملی مسکن، زمینهایی در ۶ روستای شهرستان برای احداث مسکن به ویژه برای افراد دارای معلولیت مشخص شده و اولویت ساخت با توانخواهان خواهد بود.
امیر عشایری اظهار کرد: ایجاد اشتغال برای افراد دارای معلولیت، نه تنها گامی در راستای استقلال مالی آنهاست، بلکه کرامت انسانیشان نیز حفظ خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات