• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030301536
  • منبع : نمایندگی خوزستان

پلمب ۵۳ واحد مشاور املاک متخلف در اهواز

پلمب ۵۳ واحد مشاور املاک متخلف در اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی خوزستان از پلمب ۵۳ واحد صنفی مشاور املاک متخلف در اهواز خبر داد.

سرهنگ محمدحسن محمدوند اظهار کرد: برای جلوگیری از افزایش غیرمنطقی اجاره بهای مسکن و حمایت از مستاجران و بنا بر اینکه اجاره‌بها باید تنها ۲۶ درصد قرارداد قبلی افزایش یابد، پلیس اماکن عمومی بر حسب وظیفه ذاتی، حفظ و صیانت از حقوق شهروندان گشت‌های نظارتی را در سطح استان خوزستان راه‌اندازی کرده است.

بنا بر اعلام پلیس، وی افزود: مأموران پلیس در ۴۸ ساعت گذشته ۵۳ واحد مشاور املاک متخلف که با هدف سود بیشتر با دورزدن قانون و عدم اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اجاره‌بهای بیشتری از مستاجران دریافت می‌کردند را در اهواز شناسایی و پس از هماهنگی قضایی، پلمب کردند.

رئیس پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان بر استمرار اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و طرح‌های کنترلی و نظارتی صنوف تأکید کرد و از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی توسط افراد متخلف در صنوف، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به برخورد قانونی با آنان اقدام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۳ ۲۱:۲۴

سلام. به آن خدایی که همه را آفرید وتوان زندگی کردن یاد داده. تمام هدف و راه و روش دلالان چمع کردن پول و خوشگذرانیها است. بنده شاهد چندین مورد هستم که هم اکنون هم ادامه دارد.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۳ ۲۳:۰۳

متاسفانه مشاورین املاک در مقابل خرید و فروش خانه هیچ مسئولیتی ندارند و قانون برای آن حق الزحمه که خریدار و فروشنده به او می دهند باید تا انتقال سند خانه همکاری کند

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۱۰:۵۱

اهواز گرانترین شهر ایران....مشاوران املاک زندگی مردم را نابود کردند.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۷ ۱۴:۴۳

ن بعض از املاکی ها فقط مرکز فتنه و اختلاف رو دامن زده تا در اثنای این کار معامله ای رو جور کنند تا بنایی برسند...

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۱ ۲۳:۳۱

درود بر تمام مشاور املاک های زحمت کش اهواز بجز ی تعداد کمی که متاسفانه با کارهایشان این صنف رو خراب می‌کنند