به گزارش ایسنا، سرلشکر حسین سلامی در اختتامیه هجدهمین دوره جشنواره فیلم مقاومت با بیان اینکه امشب یکی از شبهای پرشکوه و پرافتخار ملت عزیز ایران است، اظهار کرد: در ۴۳ سال پیش در چنین روزی پاره تن ملت ایران و کشور عزیزمان خرمشهر به مام میهن بازگشت و ایرانیان یکی از نقاط اوج عظمت نام بزرگ ایران را در جهان متجلی کردند.
وی ادامه داد: با چشمان سر میبینیم و با گوش سرمان میشنویم، آنچه با چشمانمان میبینیم عموماً مقیاسهای فیزیکی پدیدهها هستند ما طول و عرض و ارتفاع اجسام را، رنگهای آنها را، زمینهها را، کرانهها را و احجام را میبینیم و یا پژواک صداها را میشنویم.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: ما واقعیتها را با چشم و گوش میبینیم و میشنویم، اما ورای این چشم و گوش ظاهری ما یک چشم و گوش حقیقت بینی هست که با آن میتوانیم احساس کنیم میتوانیم ماورای اجسام را ببینیم، میتوانیم نور حقیقت را بینیم و آن قلب ماست انسان با قلب به عمیقترین منبع معرفت خود دست مییابد.
وی یادآور شد: برای اینکه حقیقت را از واقعیت تشخیص بدهیم نیاز به استفاده از چشم و گوش باطنی خود که در قلب ما تعبیه شده است داریم. هنرمندان با قلب خود به قلب دیگران سفر میکنند.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه نبرد ما نبرد نور و تاریکی است، اظهار کرد: شیطان و شیاطین انس و جن تلاش میکنند که تیرگی جهل، نابینایی معرفتی و حتی نابینایی سیاسی را بر انسانها غلبه دهند و انسانها را آنگونه بسازند که خود میخواهند. همانگونه که دشمنان ما گفتند میخواهیم کاری کنیم حرکات فیزیکی ملتها تابع فعل و انفعالات ذهنی آنها نباشد؛ آنها به ما گفتند هنر اصلی ما جداسازی ذهن از جسم است.
وی ادامه داد: این یعنی تغییر هویت یک ملت از منبع خلقت هویت خود به یک سرزمین دیگر، یعنی اینکه ما تابع اراده سیاسی، تابع جهانبینی و تابع آن مطلوبیتهایی باشیم که آنها برایمان ترسیم میکنند.
سرلشکر سلامی یادآور شد: وقتی آمریکاییها استراتژی خود برای قرن بیست و یکم را مینوشتند و رئیس جمهور وقت آمریکا بر آن مقدمه مینگاشت، قرن بیست و یکم را قرن نزدیک شدن شتابدار قارهها به یکدیگر توصیف کرد که در آن همه انسانها شهروند یک دهکده جهانی و همه مردمان عالم دارای سه خصوصیت مشترک باشند.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: گفتند انسانها باید در قرن جدید بر اساس ایده و طرح آمریکایی در هر نقطهای از عالم که هستند، آمریکاییهای غیرآمریکایی باشند. یعنی کسانی که در ملیت متعلق به کشور خودشان هستند اما در هویت، در شخصیت، در فرهنگ، در جهانبینی، در نگرش آمریکایی باشند. کسانی که به واقع آمریکایی نیستند اما با ارزشهای آمریکایی زندگی میکنند. این یعنی جهانی شدن فرهنگ، اندیشه و اعتقاد. این سه خصوصیت اینها بود.
وی با تاکید بر اینکه هنرمندان ما بدانند در چه فضایی میسازند و خلق میکنند، ادامه داد: سران آمریکا گفتند باید همه دارای عقاید یکسان باشند و تفاضل اعتقادات و ارزشها همه محو شوند. همه دارای یک اعتقاد واحد باشند، اعتقادی که از سرمنشا تولید آن سرچشمه میگیرد.
سرلشکر سلامی ادامه داد: وقتی اینگونه باشد همه این خصوصیت را پیدا میکند، همه مصرفکننده کالاهای یکسان میشوند. یعنی جهانیسازی اقتصاد و این لازمهاش این است که همه دارای اطلاعات یکسان در آن واحد باشند. این یعنی سوار شدن بر چشم، بر گوش، بر قلب و بر ذهن؛ یعنی از دست دادن هویت، ملیت، معرفت و بنیادهای اعتقادی و از بین رفتن سنتها، آداب، محو شدن شکوه ملتها، و از دست رفتن استقلال.
وی افزود: این کار خطرناک را سالهای سال است که انجام میدهد، و ما تحت تاثیر این عملیات سنگین ارزشزدایی فرهنگی غرب در جوامع مسلمان هستیم و هنر مقاومت پاسداشت این فضیلتهاست، حفظ ایرانی بودن، اسلامی بودن و سنتها و حافظه تاریخی بزرگی که ما را در جهان معرفی میکند.
فرمانده کل سپاه گفت: پس هنرمندان خالقان این حقیقت هستند و هنر والا، هنر متعالی، هنر متعهد، هنر برخاسته از قلب که به روح انسان وسعت میدهد اتفاقاً ابعاد لایتناهی شخصیت انسان را میتواند توصیف کند این هنر، هنر والاست.
سرلشکر سلامی یادآور شد: هنر مقاومت از این جنس است. هنری که میخواهد از دفن ملتها زیر آوار تهاجم فرهنگی دشمنان جلوگیری کند، هنر افتخار و جاودانگی هنر بقا.
وی با بیان اینکه فرهنگ مقاومت الهامبخش عزت است، افزود: عزیز کسی است که تحقیر نمیشود، نفوذ نمیپذیرد، شکست نمیخورد و ذلیل نمیشود. فرهنگ مقاومت، فرهنگ بست و ترویج و تعمیق این مفاهیم و معانی در پیکره روح یک ملت است. فرهنگ مقاومت با روح انسان ارتباط میگیرد.
فرمانده کل سپاه گفت: دشمن کاری میکند که ما در دفاع از ارزشهای خود خجالت بکشیم و جرئت نکنیم فکر کنیم. ما اگر از ارزشهایمان دفاع کنیم هو میشویم. اگر از مقدسات دفاع کنیم متهم میشویم؛ این کار دشمن است و آنقدر تکرار میکند که ما باور کنیم ولی ما ایستادهایم و میدانیم باید از چه حقیقتی دفاع کنیم . سرشت جامعه خود را بر چه عناصری پایهگذاری کنیم تا این کشور و این ملت بماند.
انتهای پیام
نظرات