سرهنگ مهدی پارسا عصر شنبه، سوم خرداد در نشست «روایت آزادی خرمشهر» که ویژه اصحاب رسانه در باغ موزه دفاع مقدس استان گیلان برگزار شد، با اشاره به تلاش کشورها و ملت ها برای زنده نگه داشتن فرهنگ و تاریخ و هویت خود، اظهار کرد: انتقال این هویت به نسل های آینده حافظ ثبات و آرامش و آسایش و امنیت کشورها و ملت هاست.
وی تاریخ و هویت بسیاری از کشورها را برگرفته از افسانه و تخیل دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۶ سال گذشته، مخاطرات زیادی را پشت سر گذاشته که هر کدام از این مخاطرات، برگ زرینی در تاریخ پرافتخار کشور و چراغ راهی برای آینده است.
رئیس سازمان بسج رسانه گیلان نسل های امروز و آینده را حافظ ارزش های انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: باید دستاوردهای انقلاب و رویدادهای حماسه آفرین آن را گرامی بداریم و نسل به نسل منتقل کنیم، زیرا آینده از آن ملتی است که گذشته خود را بشناسد.
پارسا تاریخ ۴۶ ساله انقلاب را سخت، اما پرافتخار دانست و بیان کرد: این عزت و اقتدار را براحتی به دست نیاوردیم. رژیم بعث عراق با هدایت آمریکا جنگ نابرابری را علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت و قرار بود که ظرف ۱۰ روز به تهران برسد، اما موفق نشد.
وی با اشاره به پیش بینی شهید جهان آرا از تحرک مرزی عراق و بی عملی دولت بنی صدر، ادامه داد: هدف دشمن چند تکه کردن ایران و سرنگونی نظام اسلامی بود و لذا هستی ملت ایران را نشانه گرفته بود، اما فرهنگ ایثار و شهادت موجب شکست دشمن و بیرون راندن او از مرزهای کشور شد.
رئیس بسیج رسانه گیلام با بیان اینکه بیش از ۲۳۰ هزار شهید جانفشانی کردند تا این کشور و انقلاب بماند، گفت: جنگ بهترین سرمایه های کشور را گرفت، اما روحیه ایثار و شهادت موجب شد که انقلاب و نظام و تمامیت ارضی را حفظ کنیم.
وی با تأکید بر لزوم مطالعه کتب دفاع مقدسی، اظهار کرد: کتب خاطرات دفاع مقدسی، ارزش کار شهدا و رزمندگان را نشان می دهد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نیز، با بیان اینکه نیازمند بررسی همه ابعاد و زوایای دفاع مقدس هستیم، خاطرنشان کرد: فیلم های دفاع مقدسی بیشتر به خط مقدم می پردازند و لذا از رسانه ها انتظار داریم که تبیین دفاع مقدس از زوایای مختلف را در دستور کار قرار دهند.
سرهنگ حسن حبیبی با اشاره به جنگ رسانه ای صدام و بعثی ها در روزهای نخست جنگ و پس از تصرف خرمشهر، ادامه داد: صدام با مصاحبه های خود به دنبال از بین بردن اراده ملت ایران بود، اما جانفشانی رزمندگان نتیجه جنگ را تغییر داد.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، یکی از نقاط برجسته دوران هشت سال دفاع مقدس را تاب آوری مردم دانست و بیان کرد: در روایتگری ها باید به تاب آوری مردم در زیر بمباران دشمن اشاره کرد؛ امروز که با تنگناهای معیشتی مواجهیم، می توانیم از الگوی دفاع مقدس برای برون رفت از مشکلات استفاده کنیم.
حبیبی با اشاره به نقش رسانه ها در بازتاب امیدآفرینی و وحدت و انسجام دوران دفاع مقدس در جامعه، تأکید کرد: در دوران دفاع مقدس همه افراد و گروه ها و اقشار منافع شخصی و حزبی و قومی را کنار گذاشتند و برای حفظ عزت و استقلال و امنیت کشور پای کار آمدند.
وی سبک زندگی شهدا و خانواده های آنان را الگوی سبک زندگی ایرانی - اسلامی دانست و گفت: شهدا مفاخر و اسطوره های واقعی ملت ایرانند و باید به معرفی آنان بپردازیم.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، بیان دستاوردها و ظرفیت های دفاع مقدس را محدود به ایام خاص ندانست و یادآور شد: یادآوری رویدادهای تاریخ انقلاب و دستاوردهای دفاع مقدس و جبهه مقاومت می تواند الگوی امروز اداره کشور باشد.
انتهای پیام
نظرات