دکتر هادی صبور امروز ۴ خرداد در نشست خبری با رسانهها اظهار کرد: در سطح استان با ۵۶۳ مرکز اعم از پزشک عمومی، پزشک متخصص، پاراکلینیک، بیمارستان و درمانگاه قرارداد داریم که این مراکز نقش مهمی در ارائه خدمات به بیمهشدگان دارند.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای زاگرس یکی از مهمترین مراکز درمانی استان است خاطرنشان کرد: هرچند از کیفیت عملکرد بیمارستان رضایت کامل نداریم اما تلاش داریم که توانمندی آن ارتقا یابد.
وی با اشاره به تجهیزات خریداریشده گفت: طی یک سال و نیم گذشته حدود ۱۶ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی جدید به این بیمارستان اضافه شده که یکی از این تجهیزات، دستگاه سیآرم (C-Arm) است که امکان تصویربرداری همزمان حین جراحی را برای جراح فراهم میکند، همچنین دستگاه دیالیز در بیمارستان راهاندازی شده تا نیازی به اعزام بیماران به سایر مراکز نباشد پیش از این، بیماران باید به بیمارستان ۶۵۰ تختخوابی منتقل میشدند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی ایلام ادامه داد:یک دستگاه جدید نیز در بخش رادیولوژی راهاندازی و جایگزین دستگاه قدیمی شده و همچنین دستگاه سنگشکن دروناندامی تهیه شده که از طریق مجرا وارد بدن میشود و سنگهای کلیه را از بین میبرد.
صبور با اشاره به برنامههای توسعهای نیز گفت: در تلاش هستیم با انتقال ساختمان درمانگاه بیمارستان شهدای زاگرس از درون بیمارستان بهفضای جدیدی که در محوطه بیمارستان ایجاد خواهد شد، فضای فیزیکی برای افزایش تعداد تختها فراهم شود.
وی افزود: در اجرای فعالیتهای درمانی، حمایت مدیرعامل سازمان و مشارکت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نقش مؤثری داشته است.
صبور همچنین درباره پروژههای در دست اقدام باید گفت: در ایوان، با کمک سارا فلاحی نماینده مردم استان ایلام در مجلس، سال گذشته زمینی برای احداث مرکز درمانی معرفی شد و مراحل اداری آن طی شد، اما بهدلیل وجود معارض، کار به نتیجه نرسید در حال حاضر فرماندار جدید ایوان پیگیر موضوع است و زمینهای جدیدی از سوی اداره راه و شهرسازی معرفی شدهاند که در حال تهیه نقشه و مستندات برای ارسال به تهران هستیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته در سرابله، زمین موردنیاز تعیین و اقدامات اداری آن نیز انجام شده اما هنوز اعتبار پروژه تأمین نشده است با پیگیریهای انجامشده و کمک دکتر همتی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی امیدواریم بهزودی شاهد تأمین اعتبار و آغاز عملیات اجرایی باشیم.
صبور گفت: در شهر درهشهر، زمین از قبل خریداری شده و مراحل طراحی فاز یک و دو انجام شدهاند. پروژه بهمنماه سال قبل، وارد مرحله مناقصه شد اما بهدلیل کافی نبودن تعداد شرکتکنندگان، مناقصه به سال جدید موکول شد. اکنون با اصلاح فهرستها و بازگشت پرونده از شرکت مشاور، در آستانه برگزاری دوباره مناقصه هستیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان ایلام در آبدانان، یک ملک آماده که برای مقاصد درمانی ساخته نشده بود خریداری شد در حال حاضر، تغییرات موردنیاز برای تطبیق با استانداردهای درمانگاه در حال انجام است. فاز اول شامل ویزیت پزشک عمومی، تزریقات، اتاق آماری و خانه بهداشت سیار است. فاز دوم نیز شامل دندانپزشکی و آزمایشگاه خواهد بود.
صبور اضافه کرد: درمانگاه دهلران در اواخر سال ۱۴۰۲ موفق به اخذ مجوز رسمی شد و بهصورت تخصصی فعالیت خود را آغاز کرد. توسعه فضای فیزیکی این درمانگاه در دستور کار است همچنین آمادگی پذیرش پزشک متخصص در آن وجود دارد در حال حاضر برخی پزشکان در قالب طرح فعالیت میکنند که با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی، مجوز اشتغال دوم برای آنها نیز دنبال میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی ایلام درباره پروژههای مرکز استان نیز گفت: پروژه دیکلینیک جدید ایلام در محدوده میدان میلاد آغاز شده و پس از تخریب ساختمان قدیمی، وارد فاز اجرایی شده است. پیمانکار مشخص و عملیات تخلیه آغاز شده است با توجه به آماده نبودن ساختمان جدید مدیریت درمان در دادگستری، بهصورت موقت ساختمان قبلی تخلیه و از فضای آن برای استفاده درمانی بهرهبرداری میشود.
وی توضیح داد: این پروژه یک طرح بزرگ و مهم است. بیمارستان موجود در زمینی به مساحت ۶۵۰۰ مترمربع قرار دارد اما ساختمان دیکلینیک جدید با زیربنای حدود ۹ هزار ۷۰۰ مترمربع، فضایی استاندارد، بهروز و مجهز برای خدمات درمانی خواهد بود.
صبور گفت: ساختمان درمانگاه شماره ۲ تأمین درمان نیز با گذشت حدود ۲۰ سال تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امیدواریم به نتیجه برسد در حال حاضر درمانگاه شماره ۲ در ساختمانی استیجاری فعالیت دارد و در نوروزآباد نیز پروژهای با زیربنای حدود ۲ هزار ۹۰۰ مترمربع در حال ساخت است.
انتهای پیام
نظرات