• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404030401928
  • خبرنگار : 50046

شهردار:

۴۲ درصد معابر شهر بجنورد آسفالت مناسب دارند

۴۲ درصد معابر شهر بجنورد آسفالت مناسب دارند

ایسنا/خراسان شمالی شهردار بجنورد گفت: در حال حاضر ۴۲ درصد معابر شهر بجنورد آسفالت مناسب دارند.

محمدعلی کشمیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بقیه معابر خاکی یا دارای آسفالت فرسوده‌اند که نیازمند بهسازی هستند.

وی با اشاره به آسفالت ۶۰۰ هزار مترمربع از معابر این شهر طی امسال، افزود: بهسازی و تامین معابر مناسب جزو اصلی ترین وظایف شهرداری است که رضایتمندی را به دنبال دارد. در سال گذشته مساحت ۴۳۶ هزار مترمربع از معابر این شهر آسفالت شد که نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد ۱۰۰۰ برابری داشته است.

وی با بیان اینکه بودجه عمرانی شهرداری طی امسال با تمام بودجه شهرداری در سال گذشته برابری می‌کند، گفت: بودجه شهرداری در سال گذشته ۱.۶ همت بود که بودجه عمرانی شهرداری طی امسال این عدد است.

کشمیری افزود: از دستگاه‌های خدمات رسان تقاضا می‌شود اگر تقویمی برای حفاری و اجرای خدمات دارند به شهرداری اعلام کنند تا آسفالت‌های انجام‌شده دوباره تخریب نشود.

وی ادامه داد: حفاری آسفالت از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان تبدیل به مصیبت این شهر شده است. در حال حاضر قیمت هر مترمربع آسفالت ۲۵۰ هزار تومان است و هزینه هر تن آسفالت ۲۵ میلیون تومان می‌شود.

شهردار بجنورد با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مصالح آسفالت بسیار بالا است، افزود: نداشتن تقویم توسعه شبکه‌ای و بروز اتفاقات آب و ... از مشکلات است که موجب حفاری آسفالت خیابان‌ها و معابر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha