• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030603207
  • خبرنگار : 50229

۸ دستگاه ماینر در روستای تنگه آبادان کشف شد

۸ دستگاه ماینر در روستای تنگه آبادان کشف شد

ایسنا/خوزستان مدیر توزیع برق آبادان از کشف ۸ دستگاه ماینر در روستای تنگه آبادان خبر داد و گفت: با هماهنگی مقام قضایی و همکاری نیروی انتظامی در بازرسی از منزلی مشکوک به مزرعه استخراج رمز ارز دیجیتال، ۸ دستگاه ماینر کشف شد.

حسام ثابتی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه هر دستگاه ماینر معادل یک کولر گازی برق مصرف می‌کند، اظهار کرد: وجود این مزارع غیر مجاز به ویژه در مناطق مسکونی باعث آسیب به شبکه توزیع می‌شوند که تبعات آن احتمال سوختن وسایل همسایگان مجاور و ایجاد نوسان است .

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مراکز از برق غیرمجاز استفاده می‌کنند احتمال اتصال و آتش‌سوزی در این مراکز بسیار بالاست که این اتفاق اخیرا در خرمشهر برای یک منزل مسکونی افتاد و تمام منزل طعمه حریق شد و احتمال سرایت آتش‌سوزی به منازل همجوار را داشت.

ثابتی از شهروندان خواست تا با گزارش اماکن مشکوک به سامانه ۳۰۰۰۵۱۲۱ به کاهش ناترازی و پایداری شبکه توزیع کمک کنند و تا سقف ۵۰ میلیون تومان پاداش دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha