به گزارش ایسنا، رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امروز در اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ گفتوگو و مناظره در محیطهای علمی گفت: آنچه آینده کشور را تضمین میکند، گسترش فرهنگ گفتوگو، رعایت ادب، اخلاق و تحمل آراء مختلف است. امید داریم این رویداد به یک جریان فراگیر فرهنگی در دانشگاهها و جامعه تبدیل شود.
وی افزود: فعالیتهای جهاد دانشگاهی از آغاز، دانشجومحور و مبتنی بر باور به ظرفیتهای دانشجویان بوده و تلاش داریم این رویکرد را با حمایتهای مسئولان ادامه دهیم.
رقابت ۱۶ تیم برتر در مرحله نهایی مناظرات کشوری
فریدزاده با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: این دوره از مسابقات در سه مرحله برگزار شد؛ مرحله دانشگاهی و استانی در ۳۱ استان و ۱۲ دانشگاه تهران، مجموعاً در ۴۳ واحد دانشگاهی با مشارکت ۱۰۰ تیم دانشجویی.
وی ادامه داد: ۹۴ تیم از مرحله استانی برگزیده شدند و در قالب چهار منطقه کشوری به رقابت پرداختند. استانهای ایلام، اصفهان، خراسان رضوی و تهران میزبان این رقابتهای منطقهای بودند. در نهایت ۱۶ تیم از میان آنها به مرحله نهایی راه یافتند که امروز شاهد برگزاری مراسم اختتامیه آن هستیم.
قدردانی از دانشگاه علم و فرهنگ برای میزبانی مستمر
این مقام مسئول با قدردانی از دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از دانشگاه علم و فرهنگ که سه سال پیاپی میزبانی مسابقات مناظره را بر عهده داشت، صمیمانه سپاسگزارم. این همکاری مؤثر کمک کرد تا بتوانیم با وجود فراز و فرودهای بسیار، این رویداد فرهنگی را با موفقیت برگزار کنیم.
فراهمسازی زمینه بروز استعدادهای نسل جدید
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با تأکید بر حمایت از نسل جوان تصریح کرد: مایه افتخار است که دانشگاهها همچنان تلاش میکنند فضا را برای بروز و ظهور توانمندیهای علمی، فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان فراهم سازند. امیدوارم در دورههای بعدی این مسابقات، شاهد ارتقاء کمی و کیفی بیشتری باشیم.
انتهای پیام
نظرات