فهیمه روشن در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود ۱۴ روستای هدف گردشگری در کرمانشاه، اظهارکرد: حدود دو دهه قبل در طرحی کشوری ۱۴روستا از استان کرمانشاه به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند.
وی افزود: طی سالهای گذشته زیرساختها و امکانات گردشگری در این ۱۴ روستا شامل روستاهای ورمقان، چرمله، فش، هجیج، شمشیر، خانقاه، پیران، هرسم، سرخه دیزه، کندوله، شالان، نجوبران، گلین و حریر ایجاد شد.
معاون گردشگری استان تصریح کرد: در سالهای اخیر با افزایش اقبال به روستاگردی و طبیعت گردی، تعداد بیشتری روستا در استان در کانون توجه گردشگران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کرمانشاه به واسطه شرایط جغرافیایی و آب و هوایی خود تعداد روستاهای دارای ظرفیتهای گردشگری زیادی دارد، گفت: بر این اساس، برنامهریزی شده تا این روستاها را نیز به گردشگران معرفی کنیم.
روشن خاطرنشان کرد: غیر از ۱۴ روستای هدف گردشگری استان، تاکنون حدود ۵۰ روستای دیگر شناسایی شده که به واسطه ظرفیتهای گردشگری خود میتوانند به مقصد گردشگران تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه این روستاها به گردشگران معرفی شوند، اظهار کرد: در گام اول برنامهریزی شده در این روستاها آموزشهای لازم به جوامع محلی داده شود تا بتوانند از گردشگران میزبانی کنند.
معاون گردشگری اضافه کرد: برنامه دیگری که در دستور کار قرار دادهایم، معرفی این روستاها از طریق فضای مجازی است که به این منظور با یک گروه فیلمبرداری تفاهمنامهای منعقد کردهایم تا نسبت به تهیه کلیپهایی از این روستاها اقدام کرده و آن را در سطح فضای مجازی گسترش دهند.
وی گفت: با آژانسهای گردشگری و تورگردانان نیز رایزنی شده تا تورهایشان را به این روستاها ببرند، چرا که هر کدام از این گردشگران با دیدن زیباییهای این روستاها میتوانند یک سفیر و مبلغ برای آن روستا باشند.
روشن یادآورشد: خوشبختانه در سالهای گذشته تعدادی از روستاهای استان خصوصا روستاهایی که در منطقه اورامانات هستند، به مقصد گردشگری تبدیل شدهاند. مردم محلی هم تاثیر گردشگری را در سفرههایشان دیدهاند و همین آنها را ترغیب کرده تا در این حوزه ورود جدی داشته باشند و با آغوش باز از گردشگران استقبال کنند.
وی گفت: تلاش میکنیم در بحث گردشگری روستایی به همه شهرستانهای استان توجه کنیم و تمرکز خود را تنها به یک نقطه معطوف نکنیم.
انتهای پیام
نظرات