• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404030603702
  • خبرنگار : 51015

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد

لزوم تببین جایگاه و نقش عشایر در جامعه

لزوم تببین جایگاه و نقش عشایر در جامعه

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: تببین جایگاه و نقش عشایر در گذشته، امروز و آینده منجر به اثربخشی در جامعه و کارآمدی سازمان می‌شود.

جهانبخش میرزاوند روز سه‌شنبه ۶ خرداد در گردهمایی مدیران سازمان امور عشایر ایران در تبریز، گفت: ایجاد برنامه‌هایی دانش‌بنیان و توسعه محور برای تسهیل و برخورداری جامعه عشایری از حداقل امکانات، در اولویت است.در این زمینه نیاز است که در تمامی استان‌ها تجربه مدیران گذشته را سرلوحه خود قرار دهیم.

وی ادامه داد: حفظ، آموزش و ساماندهی سرمایه انسانی، به کارگیری نیروی فنی و با تجربه، هدف اصلی ما است و فارغ از ماهیت مدیران در خارج از اداره، هیئت‌های ارزیابی در چارچوب درون سازمانی، مدیران را در راه توسعه کشور، کار کارشناسانه، خدمت صادقانه و برنامه‌های امیدوارانه در جهت شعار امسال که سرمایه گذاری برای تولید است، ارزیابی خواهند کرد.

وی تصریح کرد: پس از ارزیابی، مدیرانی که نتوانستند در مسیر سربلندی جمهوری اسلامی، تلاش برای اجرای احکام دینی، رفع چالش‌ها و مدیریت زندگی عشایری همراه با نظام شوند؛ با نسلی جوان، شایسته و هوش بالا از درون خود مجموعه جایگزین می‌شوند که بعدها سرمایه ملی خواهند شد. دولت چهاردهم دولتی شایسته‌سالار است که به بهره‌وری و رضایت مردمی اهمیت بالایی می‌دهد.

میرزاوند افزود: حفظ و صیانت از نیروهای داخل سازمان، عدم حاشیه‌رانی نیروهای متخصص، به کار گیری افراد در حوزه تخصص خود، حفظ سرمایه، انضباط و صیانت بیت المال، افزایش بهره وری، کاهش هزینه‌ها، حذف افراد غیر متخصص از سازمان، تمرکز بر روابط عمومی و بازتاب درست مسائل سازمان به جامعه هدف و به کارگیری حقوقدانان کاربلد در حوزه مسائل قضایی، اهمیت بالایی دارد.

وی بیان کرد: توجه ویژه به مطالعات فنی، تطبیق آمار و ارقام مورد استفاده در تعاملات و مذاکرات خارج از اداره، استفاده از تحصیل‌کنندگان عشایری در حوزه‌های حقوقی، آموزشی، بهداشتی، اداری، افزایش بهره وری علوفه و هاضمه درست دام، کاهش تلفات بره، نظارت برگوشت گیری، عرضه درست گوشت و... از رویکردهای سازمان امور عشایر ایران است.

وی اظهار کرد: مستند سازی و تبیین از مشکلات اساسی سازمان است که در زمینه آماری، مکان محوری، utm  (مختصات مرکاتور معکوس)، تقسیم و پیگیری اسناد اراضی مسکونی و تعاونی منتقل شده به عشایر، مشکلات حقوقی و اجتماعی، خدمت رسانی و مصرف بهینه، ایجاد اشکال کرده است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: هم اکنون عشایر ایران به دلیل مکان محور نبودن با مواردی همچون عدم پوشش آنتن، عدم صدور مجوز استفاده از پمپاژ آب، پست سیار، کافی‌ نت سیار و ... مواجه هستند.

حجت‌الاسلام  سید عبدالله بحرینی، نماینده ولی‌فقیه در سازمان امور عشایر کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه مسئولین در نظام، حامل امانت‌های الهی هستند، گفت: شایسته‌سالاری از ارکان اصلی مدیریت در کشور ما است و سپردن این جایگاه‌ها به افراد غیر، خیانتی بزرگ در حق مردم و نظام اسلامی است. مدیران باید از تعهد دینی، تدبیر، بینش عمیق و توان پاسخ‌گویی مسئولانه، و... برخوردار باشند.

وی شایسته‌سالاری در ساختار مدیریتی سازمان امور عشایر را امری بنیادی خواند و افزود: آزمون‌های تخصصی می‌توانند برخی صلاحیت‌ها را بسنجند، اما مدیریت تنها به مدرک و ظواهر مرتبط نیست. روند عملکرد مدیران اگر از تخصص، تعهد و حجت شرعی جدا شود، مطابق با آموزه‌های قرآنی، در جامعه تغییراتی ماندگار ایجاد خواهد کرد که هرکدام تبعاتی خواهند داشت و از خداوند محفوظ نخواهد ماند.

گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی امور عشایر کشور روز یکشنبه ششم خرداد ۱۴۰۴ با حضور مسئولان ملی و استانی در تبریز  با هدف بررسی برنامه‌های کلان، تبیین سیاست‌های راهبردی در حوزه عشایر و هم‌اندیشی درباره توسعه پایدار و امنیت غذایی برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha