• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404030603764
  • خبرنگار : 50490

بابل پایلوت اجرای طرح آموزش مدیریت «زخم» می‌شود

بابل پایلوت اجرای طرح آموزش مدیریت «زخم» می‌شود

ایسنا/مازندران مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی بابل از اجرای آزمایشی طرح آموزش مدیریت «زخم» در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح به‌زودی با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در مازندران آغاز خواهد شد.

خدیجه غلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه این مرکز در سال ۱۳۷۱ با جذب فراگیران در رشته کامپیوتر شروع به فعالیت کرد، افزود: هر ساله تقریبا هزار و ۷۰۰ فراگیر در این آموزشگاه آموزش می‌بینند.

وی با اشاره به برنامه‌های کوتاه‌مدت مهارت‌آموزی جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: این مرکز با هدف توانمندسازی افراد برای ورود به بازار کار و خوداشتغالی، دوره‌های متنوعی را برگزار می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم مهارت‌آموزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، افزود: بسیاری از جوانان با وجود داشتن مدرک تحصیلی، فاقد مهارت‌های عملی لازم برای جذب در بازار کار هستند، بنابر این دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی در پروسه زمانی دو تا ۶ ماه، امکان کسب مهارت‌های کاربردی را برای آنان فراهم می‌کند.

دوره‌های پرطرفدار پزشکی و پیراپزشکی 

غلامی، دوره‌های کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی را از جمله پرتقاضاترین دوره‌های آموزشی این مرکز برشمرد.

وی همچنین از برگزاری دوره‌های تخصصی پزشکی برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی خبر داد و یادآور شد: این دوره‌ها ویژه افرادی است که دانش پایه پزشکی دارند و تحت نظارت مرکز ملی مهارت‌های پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می‌شود.

مدیر مرکز جهاد دانشگاهی بابل به دوره‌های خوداشتغالی مانند طراحی دوخت، چرم دوزی، حسابداری، تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی و برنامه‌نویسی اشاره کرد و گفت: این دوره‌ها با هزینه‌ای کمتر از بازار برگزار می‌شوند تا امکان ورود مهارت‌آموختگان به عرصه کسب‌وکار فراهم شود.

وی افزود: برای تسهیل اشتغال، با سه کاریابی معتبر در بابل تفاهم‌نامه همکاری امضا شده است تا اولویت استخدام با فارغ‌التحصیلان این مرکز باشد.

 غلامی از همکاری با کمیته امداد برای آموزش رایگان مددجویان خبر داد و گفت: دوره‌های مهارت‌آموزی، فنون مذاکره و آداب ارتباطی در محیط کار به این افراد ارائه می‌شود.

وی همچنین از دوره‌های آمادگی اشتغال برای ۲۰۰ زن بی‌سرپرست و بدسرپرست در بابل خبر داد و یادآور شد: این برنامه‌ها با هدف توانمندسازی جامعه هدف اجرا شد.

وی برگزاری دوره‌های تکنسین داروخانه، دستیار دندانپزشکی، تربیت نیروی پذیرش آزمایشگاه، طراحی سایت، فتوشاپ، برنامه نویسی، کاربرد هوش مصنوعی، دوره‌های تخصصی معماری، فن بیان و آیین سخنوری، حسابداری جامع، تربیت مربی پیش دبستانی، چرم دوزی و طراحی لباس، آموزش زبان‌های خارجی را از دیگر دوره‌های آموزشی این مرکز عنوان کرد.

 مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی بابل خاطرنشان کرد: با توجه به دارا بودن مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح، دوره‌های آموزشی تخصصی و عمومی برای عموم مردم آزاد است و همه قشرها می‌توانند از این آموزش‌ها بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha