• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404030704512
  • خبرنگار : 50175

فرماندار ویژه شهرستان:

کامیونداران بروجردی در انقلاب و فرهنگ ایرانی ریشه دارند

کامیونداران بروجردی در انقلاب و فرهنگ ایرانی ریشه دارند

ایسنا/لرستان فرماندار ویژه شهرستان بروجرد گفت: کامیونداران بروجردی ریشه در انقلاب اسلامی و فرهنگ ایرانی دارند و در همه رخدادهای سیاسی و اجتماعی نقش مهم و تأثیرگذاری داشته‌اند.

قدرت الله ولدی امروز (چهارشنبه، هفتم خرداد) در جریان دیدار با جمعی از کامیونداران بروجردی در محل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: جامعه کامیونداران بروجرد به عنوان بخش مهمی از صنعت حمل‌ونقل استان از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تقدیم شهیدان و نثار جان خود در راستای خدمت به جامعه در تلاش بوده‌اند.

 وی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه آنها در هشت سال دفاع مقدس و جابه‌جایی رزمندگان و ادوات جنگی در پشت جبهه‌های حق علیه باطل، افزود: کامیونداران به‌عنوان قشر زحمتکش جامعه، با اعتقاد راسخ به نظام اسلامی و غیرت دینی و ایرانی توانسته‌اند در همه زمینه‌ها پشتیبان نظام بوده و در جنگ هشت ساله تحمیلی این مهم را نشان داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری بروجرد، ولدی با اشاره به تلاش‌های اخیر دشمنان انقلاب در راستای بر هم زدن نظم عمومی جامعه گفت: دشمنان قسم خورده ایران اسلامی، به بهانه‌های مختلف به دنبال بر هم زدن نظم و امنیت در کشور بوده که با هوشیاری نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی و همراهی همه آحاد جامعه، نقشه‌های شوم آنان برملا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha