سرهنگ شریف رحیمی امروز چهارشنبه هفتم خرداد در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر پیدا شدن یک جسد با صورتی سوخته در روستای «سرشکه» شهرستان لاهیجان، بلافاصله کارگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
وی با بیان اینکه تحقیقات مشخص شد متوفی فردی ۵۹ ساله بوده که به ادعای پسرش چند روز پیش از منزل خارج و مراجعت نکرده است، افزود: با بررسی دقیق صحنه پیدا شدن جسد و تحقیقات محلی، سرنخهایی از یک جنایت خانوادگی برای کارآگاهان روشن شد.
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان با اشاره به اعتراف صریح پسر ۳۳ ساله به قتل پدرش، ادامه داد: قاتل که به مواد روان گردان اعتیاد داشته علت قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد.
این مقام انتظامی در پایان افزود: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات