• پنجشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404030805037
  • خبرنگار : 30147

فرماندار خلیل‌آباد در تذکری به متقاضیان مسکن

برای آغاز ساخت یا از دست ندادن اولویت واگذاری زمین اقدام شود

برای آغاز ساخت یا از دست ندادن اولویت واگذاری زمین اقدام شود

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه تأمین به‌ موقع زیرساخت‌ها از عوامل کلیدی در تحقق اهداف این طرح ملی است و نباید با تعلل یا کندی مواجه شود، گفت: متقاضیانی که تاکنون نسبت به آغاز عملیات ساخت نهضت ملی مسکن اقدام نکرده‌اند، باید در مهلت تعیین‌ شده اقدامات لازم را انجام دهند، در غیر این صورت مطابق ضوابط، از اولویت واگذاری زمین خارج خواهند شد.

علی گرمابی در حاشیه بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن در شهر کندر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه از منظر اجتماعی، تأمین مسکن می‌تواند به کاهش نابرابری‌های اجتماعی نیز کمک کند، گفت: با فراهم کردن مسکن مناسب برای اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر، می‌توان به بهبود شرایط زندگی آن‌ها و ارتقاء سطح اجتماعی و اقتصادی‌شان کمک کرد.

وی اظهار کرد: تأمین مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی، همواره در کانون توجه مسئولان و برنامه‌ریزان اجتماعی قرار داشته است.

وی با بیان اینکه مسکن نه تنها یک سرپناه، بلکه به عنوان یکی از عوامل کلیدی در بهبود کیفیت زندگی، ایجاد امنیت اقتصادی و اجتماعی و توسعه پایدار نیز اهمیت دارد، افزود: در این راستا، طرح‌های ملی و محلی متعددی به منظور تأمین مسکن برای اقشار مختلف جامعه اجرا می‌شود که یکی از آن‌ها طرح نهضت ملی مسکن است.

فرماندار خلیل‌آباد یکی از چالش‌های اصلی در مسیر تأمین مسکن را کمبود زیرساخت‌های خدماتی در برخی شهرها دانست و افزود: زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و دیگر خدمات عمومی، از الزامات اولیه برای اجرای موفق پروژه‌های مسکن به شمار می‌روند.

وی بیان کرد: در بسیاری از مناطق، به ویژه در نقاط دورافتاده و کمتر توسعه ‌یافته، عدم وجود این خدمات مانعی جدی در برابر اجرای طرح‌های مسکن عمل می‌کند.

گرمابی با اشاره به اینکه افزایش قیمت مصالح ساختمانی، هزینه‌های اجرایی و دیگر عوامل اقتصادی می‌تواند بر توان متقاضیان برای ساخت مسکن تأثیر منفی بگذارد، بر ضرورت تسریع در روند اجرا تأکید کرد و خواستار تلاش و همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای تأمین زیرساخت‌های خدماتی از جمله آب، برق و گاز شد.

فرماندار خلیل‌آباد ادامه داد: در این بازدید با توجه به درخواست‌های متعدد شهروندان کندری مبنی بر تسریع در آب‌رسانی به سایت مسکن ملی این شهر، طی هماهنگی با مدیرعامل و معاون بهره‌برداری شرکت آبفای استان خراسان رضوی مقرر شد اداره آب و فاضلاب شهرستان ظرف مدت یک هفته عملیات اجرای شبکه اصلی آب شرب این سایت را که شامل ۱۲ کیلومتر شبکه است را با اعتباری بالغ‌بر ۶ میلیارد تومان طی هفته جاری آغاز کند.

وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حمایت از تأمین مسکن اقشار مختلف جامعه، بر استمرار نظارت‌های میدانی و پیگیری مستمر برای رفع مشکلات پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سطح شهرستان تأکید کرد و افزود: تأمین مسکن تنها به معنای ساخت خانه نیست؛ بلکه باید به کیفیت زندگی در این خانه‌ها نیز توجه شود.

گرمابی خاطرنشان کرد: تأمین مسکن نه تنها یک ضرورت اجتماعی و اقتصادی است بلکه باید به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر تأمین سرپناه، به بهبود کیفیت زندگی ساکنان نیز کمک کنند؛ ایجاد فضاهای عمومی مناسب، دسترسی به خدمات اجتماعی و بهداشتی و فراهم کردن امکانات تفریحی از جمله نکات مهمی هستند که باید در برنامه‌ریزی‌های مسکن مدنظر قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha