• جمعه / ۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404030905351
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

تدوین شیوه‌نامه صادراتی محصولات کشاورزی

تدوین شیوه‌نامه صادراتی محصولات کشاورزی

ایسنا/مازندران معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی از تدوین شیوه‌نامه صادراتی محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: ارائه تسهیلات دولتی در بخش نگهداری و تولید، ارتقاء استانداردهای مراکز تولید بسته‌بندی، نگهداری و پایانه‌های تخصصی در بالاترین سطح نگهداری و بسته بندی در استان‌های کشور برای صادرات محصولات ایرانی با کیفیت و بی‌رقیب به بازارهای هدف ضروری است.

محمدمهدی برومندی پنج‌شنبه ۸ خرداد در همایش هم‌اندیشی بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در بابلسر، با تأکید بر نقش حیاتی معاونت بازرگانی در توسعه زنجیره تولید تا توزیع و صادرات، از تلاش برای افزایش تولید در واحد سطح و تولید محصول سالم به منظور تأمین امنیت غذایی و مثبت کردن تراز تجاری کشور خبر داد.

برومندی با اشاره به اهمیت همراهی و مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در فرآیند «از مزرعه تا سفره»، تأمین امنیت غذایی کشور را از اولویت‌های اصلی این وزارت‌خانه برشمرد.

 وی با اذعان به وجود مشکلاتی نظیر تغییرات اقلیمی و محدودیت‌های منابع آبی، تصریح کرد: برای مثبت کردن تراز تجاری کشور بدون فشار بر منابع پایه، باید با افزایش تولید در واحد سطح تلاش مضاعفی انجام شود.

صدور شناسنامه برای ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تولید محصول سالم را وظیفه اصلی این معاونت دانست و افزود: با صدور شناسنامه برای ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور، تلاش می‌شود تا با اجرای «عملیات خوب کشاورزی» و رعایت استانداردهای جهانی در تمامی مراحل تولید، از مراکز خدمات تا بهره‌برداران، محصولی با کیفیت و استاندارد به دست مصرف‌کننده برسد.

وی با تأکید بر لزوم تجاری‌سازی محصولات کشاورزی، ارائه آمار دقیق تولید به معاونت بازرگانی را برای برنامه‌ریزی دقیق و تنظیم بازار کشور ضروری دانست.

برومندی از هماهنگی نزدیک معاونت باغبانی و بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی در بخش کشاورزی را مورد تأکید قرار داد.

وی با انتقاد از فاصله زیاد بین قیمت محصولات در باغ و بازار مصرف، خواستار یافتن راهکاری علمی و قابل ارزیابی برای مقابله با متخلفان و سودجویان این زنجیره شد تا فشار مضاعفی به مصرف‌کنندگان وارد نشود.

وی با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز شیوه‌نامه صادرات کیوی در سال گذشته، بر تدوین و اجرای شیوه‌نامه‌های مشابه برای سایر محصولات کشاورزی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مازندران، همایش تخصصی «هم‌اندیشی بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی» از ۷ لغایت ۹ خردادماه در شهرستان بابلسر استان مازندران در حال برگزاری است.

 اظهارات معاون وزیر جهاد کشاورزی، نشان از عزم جدی این وزارتخانه برای توسعه پایدار بخش کشاورزی، حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و ارتقاء جایگاه محصولات ایرانی در بازارهای جهانی دارد. این همایش، فرصتی مغتنم برای تبادل نظر، هم‌افزایی و ترسیم نقشه راهی روشن برای آینده کشاورزی ایران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha