• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404031006248
  • خبرنگار : 50552

دستگیری ۱۳۶ متهم در طرح تشدید ارتقاء امنیت اجتماعی در قزوین

دستگیری ۱۳۶ متهم در طرح تشدید ارتقاء امنیت اجتماعی در قزوین

ایسنا/قزوین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری ۱۳۶ متهم در اجرای طرح تشدید ارتقاء امنیت اجتماعی در سراسر استان قزوین خبر داد.

سردار محمدقاسم طرهانی اظهارکرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات مردمی و افزایش احساس امنیت در تفرجگاه‌های استان، طرح تشدید ارتقای امنیت اجتماعی به مدت یک هفته در سراسر استان قزوین اجرا شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، وی افزود: در اجرای این طرح ۵۱ نفر از مخلان نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش عمومی در استان شناسایی و دستگیر شده و تعداد زیادی انواع سلاح سرد از آنان کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه دستگیری ۶۱ سارق از دیگر نتایج این طرح بود، عنوان کرد: در این مدت ۱۷ قاچاقچی، ۳۶ خرده‌فروش موادمخدر و ۵۶ نگهدارنده موادمخدر دستگیر و در بازرسی از پاتوق آنان بیش از ۵۶ کیلو انواع مواد مخدر کشف شد.

طرهانی ضمن اشاره به جمع‌آوری ۵۱ معتاد متجاهر و معرفی آنان به کمپ‌های ترک اعتیاد، خاطرنشان کرد: طرح‌های ارتقاء امنیت تا برقراری کامل نظم و امنیت در سراسر استان ادامه دارد و  پلیس با به‌کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تأمین نظم و امنیت مردم تلاش می‌کند و برخورد با سارقان و اراذل و اوباش برخوردی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha