• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404031006276
  • خبرنگار : 50175

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان خبر داد

متخلفان در دام محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد 

متخلفان در دام محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد 

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: سه نفر متخلف حوزه محیط زیست همراه سه قبضه اسلحه شکاری قبل از هرگونه اقدام به شکار توسط محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد دستگیر شدند.

کامران فرمان‌پور امروز (شنبه، دهم خرداد) اظهار کرد: طی گشت و کنترل شبانه‌روزی محیط‌بانان منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم‌آباد در سطح حوزه استحفاظی در تاریخ ٩ و١٠ خرداد سالجاری موفق شدند سه نفر متخلف زیست محیطی را قبل از هرگونه اقدام به شکار دستگیر کنند.

وی خاطرنشان کرد: از این متخلفین دو قبضه اسلحه گلوله زنی ام یک و یک قبضه اسلحه شکاری تکلول به همراه سایر ادوات شکار کشف و ضبط شد. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پرونده متخلفین پس ازتنظیم صورتجلسه اولیه جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد و ادوات کشف شده از آن‌ها تا پایان صدور رای قطعی به صورت‌ امانی در اداره کل حفاظت محیط زیست استان باقی می‌ماند.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان، فرمان‌پور ضمن هشدار به متخلفین زیست محیطی درباره عواقب هرگونه شکار و صید غیر مجاز و برخورد قاطعانه و بدون اغماض سازمان حفاظت محیط زیست و دستگاه قضا با این افراد، از همه دوستداران محیط زیست درخواست کرد هرگونه تخلف زیست محیطی را به سامانه ۱۵۴۰ اطلاع‌رسانی کنند تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری آن اقدام شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha