• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404031106868
  • خبرنگار : 50123

قاچاقچی حرفه‌ای سوخت در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد

قاچاقچی حرفه‌ای سوخت در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد
عکس تزیینی است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای سوخت در استان خبر داد و گفت: ارزش ریالی سوخت‌های قاچاق، حدود ۲۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شد.

سردار حسین امجدیان در تشریح این خبر اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در پی انجام کار اطلاعاتی از ارسال ۸۸قطعه کارت سوخت قاچاق در سطح استان توسط فردی به هویت معلوم مطلع و پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران انتظامی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی با تیمی مجرب به محل مورد نظر اعزام و در پی بررسی موضوع مشخص شد که ۸۸فقره کارت سوخت خودروهای دیزلی با شماره پلاک‌های مربوطه که به صورت آلمانی صادر شده توسط فردی تحویل و جهت استفاده از آنها به استان‌های کرمان و هرمزگان ارسال شده است.

امجدیان تاکید کرد: در بررسی بیشتر موضوع مشخص شد که در هر ماه سهمیه اختصاصی به هرکدام از این کارت سوخت‌ها دو هزار لیتر سوخت گازوئیل بوده که در طول ۳ماه استفاده از آنها، حدود ۵۲۸هزار لیتر سوخت قاچاق استفاده شده که ارزش ریالی آن حدود ۲۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قضایی به مراجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha