• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404031207943
  • منبع : وزارت کشور

معاون سیاسی وزیر کشور:

از ظرفیت احزاب در تدوین لوایح دولت و وزارت کشور استفاده خواهد شد

از ظرفیت احزاب در تدوین لوایح دولت و وزارت کشور استفاده خواهد شد

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: این معاونت درصدد است با همفکری احزاب از ظرفیت آنان به منظور هم افزایی در بررسی و تدوین لوایح قانونی دولت و وزارت کشور استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت کشور، علی زینی وند در ادامه بازدید از دفاتر احزاب، با شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی دیدار و گفت وگو کرد.

در این ملاقات که در دفتر مرکزی این حزب برگزار شد، معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر خصیصه های این حزب همچون واقع گرایی، اعتدال و رفتار عقلانی تاکید کرد: احزاب ریشه داری چون کارگزاران در حوزه گفتمان سازی در سطح کشور نقش مهمی ایفا کرده اند.

معاون وزیر کشور با تاکید بر جایگاه احزاب به عنوان واسطه بین دولت و مردم افزود: کادر سازی و آموزش دو وظیفه اصلی احزاب است و ضرورت دارد تا همه احزاب در این دو موضوع تلاش کنند تا با آموزش نیروهای سیاسی و کارآمد یاریگر دولت‌ها باشند.

رئیس ستاد انتخابات کشور با برشمردن برخی اقدام های اساسی این معاونت اظهار کرد: برخی از قوانین این حوزه بویژه در ارتباط با انتخابات و احزاب نیازمند بازنگری است و این معاونت آمادگی دارد تا از آراء و نظرات احزاب در بهبود و اصلاح این قوانین استفاده کند.

در پایان، تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی به ارائه نقطه نظرات خود درباره مسائل کشور پرداختند و اقدام معاونت سیاسی در بازدید از دفاتر احزاب را در نوع خود امری سازنده توصیف کردند و خواستار تداوم برگزاری این جلسات در آینده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha