• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404031207991
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

وزیر نیرو: منطقه آزاد ارس ظرفیت‌های مهمی در حوزه انرژی دارد

وزیر نیرو: منطقه آزاد ارس ظرفیت‌های مهمی در حوزه انرژی دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر نیرو بعداز بازدید از منطقه آزاد ارس و ظرفیت ها و پتانسیل های این منطقه باحضور در سازمان منطقه آزاد ارس گفت: این منطقه ظرفیت‌های مهمی در حوزه انرژی دارد.

عباس علی‌آبادی دوشنبه ۱۲ خرداد برای افتتاح سد گردیان و پست فوق توزیع ۱۳۲ کیلوولت منطقه آزاد ارس به این منطقه سفر کرد و بعد از بهره‌برداری از این پروژه‌ها و بازدید از منطقه آزاد ارس با همراهی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی در سازمان منطقه آزاد ارس حضور پیدا کرد.

وزیر نیرو در گفت‌وگو با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از آغاز عملیات اجرایی نیروگاه های جدید خورشیدی در این منطقه توسط بخش خصوصی و با همت سازمان منطقه آزاد ارس قدردانی کرد و افزود: دولت وفاق ملی از ایجاد و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی توسط بخش خصوصی حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، علی‌آبادی همچنین به اهتمام قاطع رئیس جمهوری بر توسعه سرمایه‌گذاری در عرصه صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: امروز برای سرمایه‌گذار صنعت برق، بازار واقعی ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۷۵ درصد مردم در این بازارند که الگوی مصرف را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha