• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404031308818
  • خبرنگار : 71661

نخست‌وزیر مغولستان به دنبال رسوایی تجمل‌گرایی پسرش استعفا داد

نخست‌وزیر مغولستان به دنبال رسوایی تجمل‌گرایی پسرش استعفا داد

نخست‌وزیر مغولستان پس از هفته‌ها اعتراضات گسترده مردمی که به دنبال افشای سبک زندگی تجملاتی پسرش در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده بود، از مقام خود کناره‌گیری کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه انگلیسی گزارش داد که «لووسانامسرین اویون اردنه» نخست‌وزیر مغولستان در پی اعتراضات گسترده مردمی و جنجال مربوط به زندگی تجملاتی پسرش، از سمت خود استعفا داد.

به گزارش فایننشال تایمز، اویون-اردنه امروز (سه‌شنبه) رأی اعتماد پارلمان را از دست داد و تنها ۴۴ رأی از ۶۴ رأی لازم را کسب کرد. این استعفا پس از هفته‌ها اعتراضات خیابانی صورت گرفت که با انتشار تصاویری در شبکه‌های اجتماعی از سبک زندگی پر زرق‌وبرق پسر ۲۳ ساله او آغاز شد؛ تصاویری که شامل سواری با بالگرد، کیف‌های برند و خودروهای لوکس بود.

اویون-اردنه که از سال ۲۰۲۱ رهبری دولت را برعهده داشت، در نطقی در پارلمان ضمن اشاره به دستاوردهای اقتصادی نظیر افزایش درآمدهای صادراتی و رشد تولید ناخالص داخلی، اذعان کرد که به مسائل اجتماعی توجه کافی نداشته است.

حزب مردم مغولستان به رهبری اویون-اردنه که از انتخابات سال ۲۰۲۴ در ائتلافی با حزب دموکرات و حزب کار ملی دولت را تشکیل داده، اکنون با چالش تشکیل دولتی جدید در فضایی از بی‌ثباتی سیاسی روبه‌رو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha