• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031308884
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی مازندران:

 کشف لاشه یک فُک خزری در ساحل بابلسر / شمار فُک‌های تلف‌شده به ۳۲ رسید

 کشف لاشه یک فُک خزری در ساحل بابلسر / شمار فُک‌های تلف‌شده به ۳۲ رسید

ایسنا/مازندران معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی مازندران با بیان اینکه در ادامه پایش‌های مستمر نوار ساحلی استان، لاشه یک فوک خزری در ساحل شهرستان بابلسر مشاهده و مستندسازی شد.

روح‌الله اسماعیلی سه‌شنبه ۱۳ خرداد در این‌باره توصیح داد: لاشه مذکور در وضعیت پیشرفته فساد قرار داشت و به همین دلیل، امکان کالبدگشایی و تعیین دقیق علت مرگ آن فراهم نبود.

وی با اشاره به تداوم اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فک خزری افزود: پایش سواحل استان با مشارکت مرکز امداد و نجات فک خزری و همکاری اداره‌کل دامپزشکی مازندران ادامه دارد و در صورت فراهم بودن شرایط، نمونه‌برداری‌های تخصصی با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط انجام خواهد شد.

اسماعیلی از جوامع محلی، صیادان و گردشگران خواست در صورت مشاهده فک خزری یا لاشه‌های احتمالی، مراتب را از طریق سامانه ۱۵۴۰ یا ادارات محیط زیست شهرستان‌ها اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی محیط زیست مازندران، با احتساب مورد کشف‌شده امروز، شمار لاشه‌های شناسایی‌شده این گونه نادر در سواحل مازندران، از ابتدای سال جاری تاکنون به ۳۲ مورد رسیده است.

انتهای پیام

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha