• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031509623
  • منبع : نمایندگی مازندران

نماینده ولی فقیه در مازندران:

برای حرکت به سمت ایران قوی، «ایمان و عقلانیت» ضروری است

برای حرکت به سمت ایران قوی، «ایمان و عقلانیت» ضروری است

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران به مباحث مربوط به مذاکرات اشاره کرد و گفت: عده‌ای از گذشته هستند که می‌خواهند رهبرمان پذیرای شروط آمریکا شود، که اگر رهبرمان قبول می‌کرد امروز ایران صد برابر بدتر از سوریه بود، اما خداوند می‌خواهد به سمت ایران قوی برویم «ایمان و عقلانیت» همین است.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی، پنج‌شنبه ۱۵ خرداد در مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد در هیات رهروان امام خمینی (ره) ساری، بر اهمیت منطق و عقلانیت در کنار احساسات تأکید کرد.

وی به نقش هیئات مذهبی در ترویج ازدواج و جوانی جمعیت اشاره کرده و خواستار ارائه آمار در این زمینه شد.

امام جمعه ساری، دعا را عبادتی مهم دانسته و به تأثیر دعا در مقابله با توطئه‌های دشمنان اشاره کرد و گفت: خودباوری جوانان، قدرت دفاعی کشور و استقلال ملی از موضوعات مهم و با اهمیتی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

آیت‌الله محمدی لائینی به چالش‌های اجتماعی نظیر عدم تمایل جوانان به ازدواج و پیری جمعیت اشاره کرده و بر لزوم توجه هیئات مذهبی به این موضوع تأکید کرد.

برای حرکت به سمت ایران قوی، «ایمان و عقلانیت» ضروری است

نماینده ولی فقیه در مازندران به مسائل مربوط به مذاکرات اشاره کرد و یادآور شد: آمریکا می‌گوید؛ انرژی هسته‌ای، موشک، پهپاد را کنار بگذارید،  در همین کشور افرادی می‌گفتند، زمان گفت‌وگوست نه موشک؛ با این حرف می خواستند سلاحمان را بگیرند.

لائینی ادامه داد: برخی می‌گویند، امروز نظم جهانی بر محور آمریکاست، آن‌ها عقلانیت را تحریف می‌کنند و می‌گویند عقلانیت در سازش با آمریکاست، عده‌ای از گذشته هستند که می‌خواهند رهبرمان این را بپذیرد و با آمریکا بسازد که اگر رهبرمان قبول می‌کرد امروز ایران صد برابر بدتر از سوریه بود، اما خداوند می‌خواهد به سمت ایران قوی برویم «ایمان و عقلانیت» همین است.

آیت‌الله لائینی با اشاره به این نکته که طاغوت به دوستان خودش رحم نکرد و نمی‌کند، چرا این نوکران و تربیت‌شدگان آمریکا عبرت نمی‌گیرند؛ نمی‌دانم، خاطرنشان کرد: به فرموده امام راحل ما از شر تربیت‌شدگان آنان که برپادارندگان نظام سلطه غرب هستند به این زودی‌ها رهایی پیدا نمی‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha