علی درمانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به جایگاه نان در سبد غذایی مردم، اظهار کرد: نظارت دقیق، مستمر و کارشناسانه از وظایف مهم کارگروه آرد و نان است و تلاش میکنیم با همکاری همه دستگاههای اجرایی، نظارتها بر نانواییها را بهصورت مستمر و موثر دنبال کنیم تا خدمات بهتری به شهروندان ارائه شود.
وی با بیان اینکه رصد دقیق عملکرد نانواییها و ارائه گزارشهای شفاف، نقش مهمی در بهبود روند خدماترسانی دارد، افزود: کارگروه آرد و نان نسبت به رعایت موارد بهداشتی و کیفیت عرضه نان حساسیت ویژه ای داشته باشد و با متخلفان از سوی تعزیرات حکومتی برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
درمانی با تاکید بر اینکه آرد اختصاص یافته به نانواییها باید پخت و به دست مردم برسد، گفت: ساماندهی نانوایی ها، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویتهای مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر استان گیلان در جهت رضایتمندی شهروندان باشد.
فرماندار آستارا افزود: آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید پخت شود و با نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی ها، نحوه توزیع سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانوایی ها بررسی شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه درخصوص کیفیت نان و ساعات پخت نانواییها گلایههایی از سوی شهروندان وجود دارد، باید بازرسیها در این حوزه جدیتر و برخوردها بازدارنده باشد.
درمانی تصریح کرد: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیریم و در مجموع بازرسی از نانواییها باید بازدارنده باشد و هیچ عذری از سوی نانوایی ها در صورت کم کاری پذیرفته نیست.
به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت در حاشیه دریای خزر، منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز با کشور جمهوری آذربایجان واقع شده و ۲۰۶ واحد نانوایی در آن فعال است.
انتهای پیام
نظرات