• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404031710330
  • خبرنگار : 51009

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان:

اقدامات جهادی برای مقابله با کاهش جمعیت لازم است

اقدامات جهادی برای مقابله با کاهش جمعیت لازم است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان با اشاره به روند نزولی نرخ باروری، این موضوع را زنگ خطری جدی برای آینده استان و کشور دانست و بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای معکوس کردن این روند تأکید کرد.

مهشید حاجی‌خانی امروز (شنبه ۱۷ خرداد) در جمع خبرنگاران، جمعیت جوان را سرمایه‌ای ارزشمند برای اقتدار و توسعه کشور دانست و اظهار کرد: در سال‌های اخیر نرخ باروری کاهش یافته و این روند نزولی، زنگ خطری جدی برای استان زنجان است.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، افزود: اجرای این سیاست‌ها نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها است و هیچ نهادی به تنهایی نمی‌تواند این بحران را مدیریت کند.

حاجی‌خانی تصریح کرد: برای خروج از وضعیت فعلی جمعیتی استان، باید اقدامات اساسی و جهادی صورت گیرد و همه ارگان‌ها نیز برنامه‌های خود را ارائه دهند.

او همچنین یادآور شد: در سال‌های اخیر، برخی موانع اداری روند اجرای برنامه‌های جمعیتی را کند کرده است، اما با اراده و همکاری جمعی می‌توان این مشکلات را پشت سر گذاشت.

سرپرست مرکز بهداشت زنجان افزود: تشویق جوانان به ازدواج و فرزندآوری به‌ویژه در مناطق روستایی، باید در اولویت قرار گیرد و خدمات مشاوره‌ای، بهداشتی و حمایتی به صورت گسترده‌تر ارائه شود تا خانواده‌ها با اطمینان خاطر بیشتری برای افزایش جمعیت اقدام کنند.

وی تأکید کرد: تحقق اهداف جمعیتی نیازمند کار جهادی، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌هاست تا بتوان روند نزولی جمعیت را به روندی صعودی تبدیل کرد و آینده‌ای روشن‌تر برای استان و کشور رقم زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۷ ۱۲:۵۲

تنها راه افزایش جمعیت مهارتورم و ایجاد شغل وبهبود شرایط زندگی مردم و ساختن وامید به آینده بهتر کشور است

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۸ ۰۹:۴۹

من که کارمندم در بیمارستان جنین فریز شده دارم ولی جهت پیگیری و ادامه پزشکی بهم مرخصی نمی دهند

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۲ ۰۹:۵۳

جمعیت کمتر آسایش بیشتر ترافیک کمتر دادگاهها وزندانها خلوت تر تورم کمتر ومحیط زیست و منابع طبیعی سروحال تر