• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404031811297
  • خبرنگار : 50233

معاون وزیر بهداشت‌ مطرح کرد:

عدالت در سلامت مهمترین سیاست‌ وزارت بهداشت/ بهره‌گیری از دانشجویان در برنامه‌های حوزه سلامت استان‌ها

عدالت در سلامت مهمترین سیاست‌ وزارت بهداشت/ بهره‌گیری از دانشجویان در برنامه‌های حوزه سلامت استان‌ها

ایسنا/سمنان معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشجویی در تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌های حوزه سلامت در استان‌ها شد.

دکتر مسعود حبیبی ۱۸ خرداد در آیین  تودیع و معارفه روسای پیشین و جدید دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بر لزوم توجه به دانشجویان تاکید و اظهار کرد: هر گونه فعالیت در حوزه دانشجویی سبب می‌شود که نتیجه‌اش را در برنامه‌های آینده وزارخانه و کشور ببینیم.
وی سرمایه‌گذاری در حوزه دانشجویی را سرمایه‌گذاری برای آینده کشور ارزیابی و اضافه کرد: نقش دانشجویان در سیاست‌ گذاری‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه باید دانشجویانی پرامید داشته باشیم، خاطرنشان کرد: احترام به دانشجو و رفتار مهربانانه با آنها به رشد، توسعه و بالندگی کشور کمک می‌کند. البته حاکمیت باید با همه جامعه به مهربانی رفتار کند اما این رویکرد در ارتباط با دانشجویان باید ویژه‌تر باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت توجه به حوزه بهداشت و پیشگیری تاکید و خاطرنشان کرد: اگر شناخت جامعه از سلامت و سبک زندگی سالم بیشتر شود، جامعه‌ای سالم‌تر خواهیم داشت.

وی ضمن دعوت از همه نخبگان جامعه برای کمک به این وزارتخانه برای ترویج سبک زندگی سالم گفت: بیماری‌های غیرواگیردار عامل بیش از ۷۰ درصد مرگ و میرها در کشورند، لذا سواد رسانه‌ای و افزایش سطح شناخت شهروندان از زندگی سالم می‌تواند مشکلات جامعه در این بخش را کاهش دهد.

حبیبی با اشاره به لزوم ورود نخبگان جامعه به این بخش افزود: انتظار می‌رود که همه دانشگاهیان، نخبگان، ائمه جمعه، جامعه فرهنگیان و هرکس که ضریب نفوذی در جامعه دارد، وزارت بهداشت را در بخش یاری دهند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتقای سواد سلامت و اجرای طرح پزشک خانواده را از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم و وزارت بهداشت برشمرد و اظهار کرد: توجه به‌سلامت و عدالت در سلامت از مهمترین سیاست‌های وزارت بهداشت در دولت چهاردهم است.

وی توسعه علمی را لازمه توسعه پایدار در کشور ارزیابی و تصریح کرد: دولت تلاش می‌کند که با اجرای طرح پزشک خانواده، یک خدمت پایه‌ای به همه جامعه ایرانی ارائه دهد.

دکتر حبیبی از ارتقای سواد سلامت به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های وزارت بهداشت در این دوره برشمرد و افزود: توجه به این سواد سلامت در کنار طرح پزشک خانواده از مطالبات و اولویت‌های رئیس‌جمهور است.

وی به نگاه ویژه دکتر پزشکیان به سلامت پرداخت و گفت: همین نگرش ویژه به سلامت سبب شد که رئیس‌جمهور در هر دو روز نشست سالانه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور شخصا حضوریابد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: بدون تردید با افزایش فرهنگ سلامت و پیشگیری، از هدررفت منابع جلوگیری می‌شود.

وی با تقدیر از خدمات دکتر قدس رئیس پیشین علوم پزشکی استان، از دکتر رشیدی‌پور رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان یک چهره شاخص علمی نام برد و گفت: تجربه ایشان در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان و سال‌ها معاونت این دانشگاه می‌تواند به اجرای برنامه‌های ایشان کمک شایانی کند.

وی بر ضرورت توجه به عقل جمعی در مدیریت دانشگاه تاکید و تصریح کرد: بهره‌گیری از نظرات و تجربیات دانشگاهیان و دانشجویان و استفاده از توان بالای دانشگاهیان ایرانی خارج از کشور و جلب همکاری خیرین و مدیران دیگر دستگاه‌ها می‌تواند به مدیریت بهتر حوزه سلامت در این استان کمک کند.

به گزارش ایسنا- در این مراسم ضمن تجلیل از خدمات چهار ساله دکتر قدس رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر رشیدی پور به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان معارفه شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha