• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404032012448
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی مطرح کرد

تقویت تأمین برق پایدار برای صنعتگران در منطقه ویژه اقتصادی شیراز

تقویت تأمین برق پایدار برای صنعتگران در منطقه ویژه اقتصادی شیراز

ایسنا/فارس مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز گفت: احداث پست ۲۳۰ کیلوولت برق در این منطقه یکی از اقدامات زیرساختی مهم در راستای تأمین برق و انرژی مورد نیاز صنعتگران و سرمایه‌گذاران است.

سعید مصفا سه‌شنبه، ۲۰ خرداد در جریان بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از منطقه ویژه اقتصادی شیراز با بیان اینکه این پروژه نقش بسزایی در رفع مشکلات تأمین برق و رونق تولید دارد، از تفاهم‌نامه همکاری با شرکت برق منطقه‌ای فارس برای احداث پست ۱۰۰ مگاواتی خبر داد و افزود: ۶۰ درصد هزینه این پروژه توسط منطقه ویژه و ۴۰ درصد توسط شرکت برق تأمین خواهد شد.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی شیراز دارای سه سایت منفصل شامل سایت صنعتی، سلامت و دانشگاهی است. این منطقه دارای پنج فاز است که فاز ۳ آن تکمیل شده و فازهای ۴ و ۵ در حال آماده‌سازی است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به پیشرفت پروژه‌های هر سه سایت، از حمایت‌های استاندار فارس و مسئولان استانی قدردانی کرد و ادامه داد: در حوزه شهر دانشگاهی، مراحل تحویل زمین‌ها به خوبی پیش می‌رود و برنامه‌ریزی برای توسعه طرح جامع نیز در حال انجام است.

مصفا گفت: با همکاری مسئولان تلاش شده است تا زمین‌ها به گونه‌ای واگذار شوند که مشکلات مربوط به تأمین آب و برق به حداقل برسد و بر اساس ظرفیت‌های موجود، شرایط بهینه برای سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی همچنین از پیشرفت چشمگیر شهرک صنعتی پارس (غیردولتی) با مساحت ۳۳۱ هکتار طی یک سال گذشته خبر داد و با اشاره به موقعیت استراتژیک این شهرک در مجاورت منطقه ویژه اقتصادی شیراز و شهرک صنعتی بزرگ شیراز گفت: اگرچه در شهرک صنعتی پارس قوانین منطقه ویژه و گمرکی حاکم نیست، اما شرایط مناسبی برای جذب سرمایه‌گذار و رونق تولید فراهم است.

مصفا همچنین به اهمیت منطقه ویژه سلامت اشاره و تصریح کرد: این پروژه به عنوان یکی از طرح‌های مهم منطقه، نیازمند توجه ویژه در زمینه زیرساخت‌ها و دسترسی‌هاست.

وی با اشاره به آغاز عملیات عمرانی دهکده لجستیک شیراز، آن را یکی از پیشران‌های توسعه اقتصادی استان دانست و افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، تحولات عظیمی در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی بار ایجاد خواهد شد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز در پایان گفت: منطقه ویژه اقتصادی شیراز یکی از مهم‌ترین نقاط استان در جذب سرمایه‌گذار، استقرار واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال پایدار است که به دلیل برخورداری از معافیت‌های مالیاتی و گمرکی و نزدیکی به فرودگاه بین‌المللی شیراز، شرایط بسیار مطلوبی برای سرمایه‌گذاری دارد.

منطقه ویژه اقتصادی شیراز بنگاهی جذاب برای سرمایه‌گذاری است

در ادامه این بازدید، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، از اقدامات مثبت و مؤثر منطقه ویژه اقتصادی شیراز در جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید خبر داد.

مسعود گودرزی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی شیراز، شهرک صنعتی پارس(غیردولتی)، واحدهای تولیدی و پروژه‌های در حال اجرا این منطقه با اشاره به فعالیت قریب به ۱۷۰ تا ۱۸۰ بنگاه اقتصادی در مساحتی حدود یکهزار هکتار، منطقه ویژه اقتصادی شیراز را بنگاه اقتصادی معظم و قابل توجه با ویژگی‌ها و جذابیت‌های خاص توصیف کرد.

وی با تأکید بر فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر سال سرمایه‌گذاری برای تولید، اظهار کرد: زیرساخت‌ها و فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری در این منطقه فراهم شده است.

گودرزی افزود: احداث پست برق جدید در این منطقه برای رفع ناترازی انرژی و ورود ۵۰۰ مگاوات برق تولیدی از انرژی‌های خورشیدی تا اواخر مرداد یا اوایل شهریور ۱۴۰۴ از مهم‌ترین اقدامات اعلام‌شده بود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس ابراز امیدواری کرد که با قراردادهای جدید، تولید برق به سه هزار مگاوات برسد تا ناترازی انرژی با شتاب بیشتری رفع شود.

وی موقعیت استراتژیک منطقه ویژه اقتصادی شیراز را به دلیل نزدیکی به شهر شیراز، فرودگاه بین‌المللی شهید دستغیب، شهرک بزرگ صنعتی شیراز و شهرک صنعتی پارس(غیردولتی) عاملی برای جذابیت سرمایه‌گذاری دانست.

گودرزی افزود: اقدامات مثبتی که در این منطقه انجام شده، باعث شده منطقه ویژه اقتصادی شیراز به یکی از مناطق فعال اقتصادی تبدیل شود و مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

وی با قدردانی از مجموعه مدیریتی منطقه ویژه و صنعتگران تصریح کرد: استانداری در کنار شما خواهد بود تا موانع تولید را رفع کرده و زمینه ادامه فعالیت و سرمایه‌گذاری‌های جدید را فراهم کنیم.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری فارس همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه، از تلاش نیروهای خدوم کشور برای حل ناترازی‌ها با تکیه بر تولید داخل خبر داد.

وی در ادامه از تدارک ساختگاه‌های فراوان برای انرژی‌های خورشیدی و انعقاد قراردادهایی در این زمینه سخن گفت و افزود: این اقدامات به کاهش دغدغه صنعتگران و واحدهای تولیدی در زمینه انرژی کمک خواهد کرد تا تولید با ظرفیت واقعی انجام شود. این تلاش‌ها ادامه‌دار است و ان‌شاءالله شاهد موفقیت روزافزون منطقه ویژه اقتصادی شیراز و رونق اقتصاد در استان فارس خواهیم بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha