• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404032113342
  • خبرنگار : 50184

ملی پوش پارادوومیدانی:

برای هر بار تمرین درگیری دارم/ فوتبال را به قهرمان جهان ترجیح می‌دهند

برای هر بار تمرین درگیری دارم/ فوتبال را به قهرمان جهان ترجیح می‌دهند

ایسنا/کرمانشاه ملی پوش پارادوومیدانی ایران به مشکلاتی که برای تمرین کردن در زمین چمن استادیوم آزادی کرمانشاه با آن مواجه است اشاره کرد و گفت: برای هر بار تمرین کردن با مسئول چمن استادیوم درگیری پیدا می‌کنم.

هرمز صیدی که در هفته‌های اخیر با ثبت رکورد ۴۹.۳۷ متر در پرتاب نیزه موفق به کسب ورودی بازی‌های پارآسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن شد، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به رکوردهایی که در تمریناتم دارم، در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن می‌توانم مدال طلا را کسب کنم. 

وی که پیش از این موفق به کسب دو مدال طلا و نقره در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و ۲۰۲۳ هانگژو چین شده، تصریح کرد: تلاش می‌کنم برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا تمریناتم را منظم ادامه دهم، اما متاسفانه موانعی پیش روی تمریناتم وجود دارد. 

این ملی پوش پارادوومیدانی تصریح کرد: هفته‌ای سه جلسه برای تمرین به استادیوم آزادی می‌روم، اما برای هر بار تمرین کردن درگیری دارم، چراکه فوتبال را به قهرمان جهان ترجیح می‌دهند. 

وی تاکید کرد: مسئول زمین چمن استادیوم زمانی که مشغول تمرین کردن هستم، مدام تذکر می‌دهد که زمین چمن را با نیزه‌ام خراب می‌کنم، درحالی‌که با هر پرتاب، تنها نوک نیزه به زمین فرو می‌رود و اصلا تخریب چمنی در کار نیست. 

صیدی اضافه کرد: زمانی که فوتبالیست‌ها در زمین تمرین می‌کنند، میخ کفش‌هایشان چند وجب از زمین را از جا می‌کَنَد، اما کسی نیست به آنها گیر بدهد، چون آنها فوتبالیست هستند و من یک ورزشکار پارادوومیدانی. 

قهرمان مسابقات جهانی پارادومیدانی ۲۰۱۸ تونس اضافه کرد: باتوجه به مشکلاتی که برای تمرین کردن دارم، یکبار با مسئولین اداره ورزش و جوانان صحبت کردم تا مشکلم را حل کنند، اما آنها اولویت را به فوتبال می‌دهند. 

دارنده مدال طلای قهرمانی جهان در رشته پرتاب نیزه افزود: تاکنون چندین مدال جهانی و بازی‌های پارآسیایی را برای کشورم کسب کرده‌ام، مسئولین اداره ورزش بگویند که فوتبال کرمانشاه چه دستاوردی برای ما داشته که آنها را در اولویت قرار می‌دهند و من باید برای تمرین کردن مشکل داشته باشم. 

وی در پاسخ به این سوال که چرا در دیگر استادیوم‌ها تمرین نمی‌کند نیز گفت: متاسفانه همه زمین‌های چمن دیگر شهر از طریق ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده و مدارس فوتبال در این زمین‌ها مشغول تمرین هستند. 

صیدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه چندسال پیش با حمایت یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه به استخدام شهرداری درآمده، اظهار کرد: خوشبختانه با حمایت‌های این عضو شورای شهر مشکل چندانی در بحث شغل ندارم و همواره به عنوان اسپانسر در کنارم بوده‌ است. 

وی در پایان با بیان اینکه آرزویم حضور در المپیک است، گفت: متاسفانه کلاسی که من در رشته پرتاب نیزه در آن شرکت می‌کنم، المپیکی نیست. برای همین در سال‌های اخیر تلاش کردم تا در رشته پرتاب دیسک شرکت کنم، اما استعداد اصلی من در پرتاب نیزه است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha