• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404032113507
  • خبرنگار : 50046

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان:

نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی است

نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی است

ایسنا/خراسان شمالی رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خراسان شمالی گفت: نبود سایت پیوند یکی از مشکلات بیماران کلیوی در این استان است.

دکتر محسن شهریاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کمبود پزشک متخصص نفرولوژی، کلیه و مجاری ادراری یکی از مهمترین دلایلی است که سبب شده تا سایت پیوند در این استان راه اندازی نشود. برای راه اندازی این سایت در استان نیاز به حدود ۶ پزشک متخصص در رشته‌های مذکور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در این استان ۳۵۰ بیمار دیالیزی وجود دارد که نیازمند پیوند کلیه هستند، اما تعدادی از آن‌ها دیگر شرایط پیوند کلیه را ندارند و تعدادی نیز سن‌شان بالا رفته و شرایط پیوند کلیه را ندارند.

وی بیان کرد: اکنون بیش از ۷۵ نفر در این استان در لیست انتظار پیوند کلیه قرار دارند و منتظر هستند تا این پیوند برای آن‌ها انجام شود.

رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بروز بیماری‌های کلیوی در این استان رو به افزایش است، گفت: بیماری‌های دیابت و فشار خون از مهمترین علل بروز بیماری کلیوی است که این دو بیماری در این استان رو به افزایش است و نگرانی از افزایش بیماری کلیوی نیز در استان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha