• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404032214303
  • خبرنگار : 50188

انتقاد نماینده مردم از برخی مدیران رفسنجان/ دخالتی در انتصابات ندارم

انتقاد نماینده مردم از برخی مدیران رفسنجان/ دخالتی در انتصابات ندارم

ایسنا/کرمان نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در رفسنجان اداراتی داریم که بود و نبود آن‌ها فرقی ندارد. باید تکلیف مدیران کل مشخص شود تا تکلیف روسای ادارات را بدانیم. اگر هم مشخص نشد از این هفته گزارش عملکرد مدیران را می‌گیریم و باید پاسخگو باشند.

احمد محمدی‌انارکی شامگاه ۲۱ خرداد در نشست خبری درباره اقدامات صورت‌گرفته برای جاده‌های نوق و داوران، اظهار کرد: سه جاده‌ای که شروع کردیم و انتظار داشتیم زودتر از این‌ها تمام شود، جاده‌های شاهزاده عباس، نوق و داوران بود. ۵-۶ کیلومتر از جاده شاهزاده عباس را احداث کردیم و زیرسازی۲-۳ کیلومتر آن هم انجام شد که دوره اول نمایندگی بنده تمام شد. انتظار داشتم بخشی از این کار جلو برود که متاسفانه نرفت.

وی افزود: جاده نوق جاده‌ای بود که شناسنامه و ردیف نداشت. برای اولین بار این جاده در کشور ردیف‌دار شد. کارهای خوبی انجام شد و دو باند آن‌را شروع کردیم و تاکنون نزدیک به ۱۰۰ میلیارد از محل خارج از این بودجه‌ای که در دولت است کمک کردیم و امیدوارم این جاده تا قبل از برداشت محصول پسته آماده شود.

انارکی ادامه داد: جاده داوران ردیف ندارد. جزء برنامه‌های بازدید وزیر راه یا معاون وزیر است که این کمربند شرقی را ببینند. رفسنجان هاب پخش فرآورده‌های نفتی است و تنها مسیر برای رد شدن تریلرهای حامل سوخت از وسط شهر است که هم آسفالت شهر را خراب می‌کنند و هم حادثه‌خیز هستند که بعد به جاده داوران می‌رسند. قرار شد جاده داوران یا از طریق وزارت نفت یا وزارت راه ردیف‌دار شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس در پاسخ به ایسنا مبنی بر این‌که آیا تغییراتی در تقسیمات کشوری در رفسنجان ایجاد شده یا خیر؟ این موضوع را در حال حاضر منتفی دانست و در ادامه از مطالعه راه آهن یزد – انار- رفسنجان - کرمان خبر داد و گفت: با توجه به ترافیکی که خط یزد به احمدآباد دارد، با اجرای این خط آهن یک خط جدید به کشور اضافه می‌شود. اگر مصوبه مطالعه آن بگیریم امیدواریم که این کار صورت بگیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره تغییرات مدیران شهرستان، تصریح کرد: به استاندار در مجمع نمایندگان عرض کردم تکلیف ما را معلوم کنید! اگر قرار است مدیرکلی بماند من رئیس اداره شهرستان را بدانم. بد است که نماینده دنبال رئیس یک اداره برود. برخی مدیران کل و معاونان وزیر می‌گویند وقتی رئیس اداره شما حتی یک زنگ درباره موضوعی به من نزده و پیگیری نکرده معلوم می‌شود اصلاً رئیس ندارد. در رفسنجان اداراتی داریم که بود و نبود آن‌ها فرقی ندارد. باید تکلیف مدیران کل مشخص شود تا تکلیف روسای ادارات را بدانیم. اگر هم مشخص نشد از این هفته گزارش عملکرد مدیران را می‌گیریم و باید پاسخ‌گو باشند.

محمدی‌انارکی درباره انتصابات در شهرستان نیز گفت: درباره انتصابات حتی فرماندار، به استاندار گفتم شما استاندار هستید و هر کسی که شما منصوب کنید، من با او کار می‌کنم. منِ نماینده اگر نتوانم با فرماندار یا رئیس یک اداره کار کنم ضعف من است. به استاندار گفتم هر کسی که شما می‌خواهید بگذارید اما من از او مطالبه می‌کنم. اگر فرماندار یا رئیس هر اداره‌ای را من تعیین کنم فردا نمی‌توانم مطالبه‌ای داشته باشم.

وی ادامه داد: خاطرتان جمع باشد که من دخالتی در انتصابات ندارم. نظارت من سر جای خود. امروز می‌خواهیم تکلیف ادارات شهرستان مشخص شود. اگر قرار است بمانند که بمانند اگر قرار است بروند هم معلوم شود که این برمی‌گردد به مدیران سطح استان.

انارکی با تأکید بر این‌که هیچ‌کس نماینده و مشاور بنده در مس نیست، درباره وضعیت تعیین مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان و این‌که برخی فوتبالیست‌های مطرح با او مشورت می‌کنند؛ اظهار کرد: من با همه مشورت می‌کنم اما اینکه قرار است تصمیمی بگیرم، تصمیم این نیست. هیئت مدیره باشگاه مس باید انتخاب کند و هر کسی که انتخاب کند من از او حمایت می‌کنم. اگر مدیرعامل بومی قرار است انتخاب شود همه پای او بایستند و کمکش کنند و مس هم انتخاب کند. زودتر باید تکلیف مدیرعامل مس رفسنجان مشخص شود. دیروز هم به مدیرعامل گفتم که سریعتر تصمیم بگیرید و مدیرعامل را مشخص کنید. به هر حال مس باشگاه کوچکی نیست و قطعاً راه می‌افتد.

وی درباره راه‌اندازی مجدد پروازهای فرودگاه رفسنجان نیز گفت: باید پروازهایی برای رفسنجان ایجاد شود که پایدار باشد. ایجاد ایرلاین و به خدمت گرفتن خط هواپیما برای رفسنجان را در دستور کار داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha