• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404032314985
  • خبرنگار : 50038

نماینده مردم ملایر:

پاسخ نیروهای مسلح باید سریع، قاطعانه و کوبنده باشد

پاسخ نیروهای مسلح باید سریع، قاطعانه و کوبنده باشد

ایسنا/همدان نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این اقدام رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده این است که اسرائیل دشمن اصلی ملت ایران بوده و است، گفت: انتظار داریم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، قاطعانه و عاجلانه پاسخ کوبنده و تاریخی ای به رژیم منحوس اسرائیل در اسرع وقت بدهند.

حجت الاسلام والمسلمین احد آزادی‌خواه در گفت‌وگو با ایسنا در این رابطه، با تاکید بر اینکه امروز دیگر هیچ عذری از سوی مسئولین جمهوری اسلامی برای تاخیر در پاسخ پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: پاسخ باید قاطعانه و عاجلانه باشد و اقتدار جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح آن برای حفظ آرامش و امنیت این مرز و بوم را به نمایش گذاشته شود.

وی با تاکید بر اینکه از همین امروز و در شب‌های پیش رو باید حمله کوبنده ایران به اسرائیل در آسمان‌های تل‌آویو به نمایش گذاشته شود، اظهار کرد: ملت ایران باید به وضوح ببینند که خون پاک شهدا و فرماندهان آنها پایمال نشده و اقتدار این مرز و بوم تا ابد حفظ خواهد شد.

نماینده مردم ملایر با ابراز تاسف از حمله ددمنشانه صبح امروز رژیم منحوس صهیونیستی به ایران اسلامی، گفت: بعد از گمانه زنی‌های مختلف رژیم شیطان صفت صهیونیستی با هماهنگی با آمریکای جنایتکار حملات خودش را به صورت رسمی و مستقیم به مناطق مختلف کشور آغاز کردند.

آزادی‌خواه شهادت سرافرازانه فرماندهان عزیز و ماندگار تاریخ جمهوری اسلامی ایران فرمانده محترم سپاه پاسداران و فرمانده کل نیروهای مسلح و جمعی از دانشمندان هسته‌ای و مردم غیور ایران را تسلیت عرض کرد و افزود: امروز شاهد بودیم که در این حمله وحشیانه رژیم منحوس اسرائیل، منازل مسکونی، زنان و کودکان و خانواده‌های بی‌پناه را مورد اصابت موشک قرار داد که ناقض حقوق بشر است.

وی ضمن محکوم کردن این اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: این اقدام نابخردانه حجت را بر همه تمام کرده است و اسرائیل و آمریکا باید منتظر انتقامی بسیار سخت و تاریخی از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سربازان جان بر کف این انقلاب باشند.

نماینده مردم ملایر با تاکید بر اینکه رژیم اسرائیل و آمریکا ضد مردم ایران و ضد امنیت و آرامش این ملت و سایر ملت‌های مظلوم جهان هستند، افزود: این‌ها هرگز نمی‌خواهند زندگی آرامی برای مردم ایران متصور بشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha