• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404032315074
  • خبرنگار : 50037

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس:

پاسخی پشیمان‌کننده در انتظار دشمن خواهد بود

پاسخی پشیمان‌کننده در انتظار دشمن خواهد بود

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ گفت: رژیم صهیونسیتی بداند پایان این بازی را جمهوری اسلامی ایران تعیین خواهد کرد.

فتح الله توسلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حمله وحشیانه و ناجوانمردانه رژیم صهیونی به خاک میهن عزیزمان و شهادت مظلومانه جمعی از فرزندان رشید ایران اسلامی دل همه مردم را به درد آورد و با این حادثه تلخ و دردناک، غمی مضاعف بر دل ملت ایران نشاند.

توسلی با بیان اینکه ما این اقدام تروریستی و غیرانسانی را به شدت محکوم کرده و بر لزوم پاسخگویی قاطعانه به این تجاوز تأکید می‌کنیم، خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ایران همواره در برابر ظلم و ستم ایستاده و پاسخ کوبنده‌ای به این جنایت خواهد داد.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار شهدا، افزود: یقین داریم که خون شهدای ما، چراغ راهی برای ادامه مسیر ایستادگی و پایداری خواهد بود.

توسلی با بیان اینکه یاد و خاطر این عزیزان همواره در دل‌هایمان زنده خواهد ماند، اظهار کرد: دشمن بداند که ایران اسلامی، با تکیه بر ایمان، وحدت و قدرت بی‌نظیر خود، هرگز در برابر تجاوزات سر خم نخواهد کرد و پاسخی پشیمان‌کننده در انتظارش خواهد بود.

انتهای پیام      

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha