• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404032516746
  • منبع : نمایندگی اصفهان

در نشست احزاب و تشکل‌های سیاسی اصفهان مطرح شد

وقت وحدت و رزم است نه جناح‌بندی / انسجام ملی رمز مقابله با رژیم صهیونیستی

وقت وحدت و رزم است نه جناح‌بندی / انسجام ملی رمز مقابله با رژیم صهیونیستی

ایسنا/اصفهان احزاب و تشکل‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا در اصفهان ضمن محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، بر ضرورت وحدت و انسجام ملی و مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

نشست احزاب و تشکل‌های سیاسی استان اصفهان، شامگاه یکشنبه ۲۵ خرداد با حضور مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان برگزار شد.

فضل‌الله صلواتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به درس‌های قیام امام حسین(ع)، از مردم خواست تا در برابر مصائب احتمالی در معیشت، حمل‌ونقل و دیگر مسائل روزمره، روحیه‌ای قوی و مقاوم داشته باشند.

وی بر ضرورت آمادگی و مقاومت در برابر مشکلات احتمالی آینده تأکید کرد و افزود: امام حسین‌(ع) به اهل‌بیت خود برای آمادگی در برابر سختی‌ها تأکید کرد. امروز نیز باید خود را برای هر شرایطی آماده کنیم، حتی اگر فردا وضعیت بهبود یابد.

فعال سیاسی و پیشکسوت اصلاح‌طلب از شخصیت‌های سیاسی و احزاب خواست تا با نقش‌آفرینی مثبت، جامعه را به سمت اصلاح، مقاومت و روحیه‌بخشی سوق دهند.

امروز زمان تجلی‌بخشی به وحدت عملی احزاب است / ختم جنگ را ایران تعیین می‌کند

مرتضی آراسته، مشاور استاندار اصفهان در امور اصناف و از پیشگامان انقلاب اسلامی نیز گفت: امروز زمان نشان دادن وحدت جناح‌های مختلف در میدان عمل و همبستگی مردم به معنای واقعی کلمه است.

وی افزود: امروز وقت آن است که هر دو جناح وحدت خود را با پیروی از رهبر و ولایت فقیه در میدان عمل نشان دهند و هیچ‌کس نباید هیچ نقطه ضعفی از خود نشان دهد.

مشاور استاندار اصفهان با بیان اینکه خداوند دشمن ما را احمق آفرید، بیان کرد: دشمن آغازگر جنگ با ایران بود، اما نمی‌دانست که ختم این جنگ به دست ایران رقم می‌خورد. 

آراسته در امور اصناف و از پیشگامان انقلاب اسلامی افزود: دشمن فرماندهان ما را در تاریکی شب به شهادت رساند، اما ما به سادگی از رژیمی که تمام دنیا را به تمسخر گرفت و بزرگان بسیاری را به شهادت رساند، نخواهیم گذشت.

وی با تأکید بر حفظ قدرت و قوت در جامعه بیان کرد: امروز باید همه مردم همبستگی داشته و وحدت کلمه را حفظ کنند تا بتوانیم به نتیجه نهایی رسیده و مردم مستضعف جهان را نجات دهیم.

لزوم ورود اصفهان به ستاد مهندسی جبهه و جنگ

عباس حاج‌رسولی‌ها، عضو جامعه مهندسان کشور گفت: اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه مهندسی جبهه و جنگ داشته و باید در شرایط کنونی به این عرصه وارد شود.

وی افزود: در روزهای اول دفاع مقدس اصفهان ابتکاری به خرج داد و ستاد مهندسی جبهه و جنگ را در زمانی که نیروی‌های نظامی تشنه آن بودند را ایجاد کرد.

عضو جامعه مهندسان کشور بیان کرد: امروز نیز اصفهان ظرفیت بالایی در این حوزه دارد و می‌تواند در اقداماتی که نیازمند چنین متخصصانی است وارد عمل شود.

حاج‌رسولی‌ها با بیان تأکید بر اعتمادسازی در شرایط کنونی اظهار کرد: مردم در شرایط فعلی نیازمند اعتمادند و دستگاه‌ها می‌توانند با پاسخگویی به مردم، دلگرمی و فضای همدلی در وضعیت کنونی ایجاد کنند.

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد دو دستگی در جامعه است و وقتی مردم همدل باشند، شکست می‌خورد.

وقت وحدت و رزم است، نه جناح‌بندی!
 
محمد عزنوی، رئیس مجمع دانش‌آموختگان ایران اسلامی و از فرماندهان سابق جنگ گفت: کف دست ما برای خدمت باز و وقت وحدت و رزم است، نه جناح‌بندی و در این راستا اجازه نگاه چپ دشمن را نمی‌دهیم.

وی افزود: بار دیگر اعلام آمادگی دارم تا در خدمت مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گیرم.

رئیس مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی و فرمانده سابق جنگ بیان کرد: ما وارث شهیدان بزرگی همچون حسین خرازی و محمدابراهیم همت هستیم، اما تأکید زیادی بر وحدت و دوری از اختلافات جناحی، از تمامی گروه‌ها داریم.

عزنوی بیان کرد: در شرایط حساس کنونی، دست یاری به سوی دولت و استاندار دراز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه وقت رزم است، نه نگاه چپ و راست بیان کرد: ما همان‌گونه که اجازه ندادیم دشمن در جنگ به کشور نگاه چپ کند، امروز نیز اجازه چنین نگاهی را نخواهیم داد.

غزنوی با اعلام حمایت از نماینده دولت در استان گفت: به‌عنوان یک اصلاح‌طلب با افتخار آمده‌ام تا بگویم که آماده هرگونه کمک به کشور و استان هستم.

این فرمانده جنگ اسبق با اشاره به تجربیات خود در هشت سال دفاع مقدس، از همه حاضرین خواست تا به جای بازگشت به جناح‌بندی‌های سیاسی، برای حل مشکلات کشور همکاری کنند.

وی خطاب به حضار گفت: کف دست ما همیشه برای دفاع از این مملکت باز واین جلسه در فضایی سرشار از روحیه انقلابی و وحدت‌آفرین است.

نیاز به همگرایی ملی و استفاده از ظرفیت احزاب برای مدیریت بحران

حمیدرضا صمدانی، دبیر جمعیت یاران انقلاب با اشاره به نیاز هم‌گرایی ملی و استفاده از ظرفیت احزاب برای مدیریت بحران گفت: از ظرفیت بسیج برای امنیت شبانه‌روزی در شرایط جنگی استفاده شود.

وی ضمن تأکید جدی درباره امنیت شبانه‌روزی شهروندان و خلأهای اطلاع‌رسانی در شرایط فعلی افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی، فعالیت‌های مشکوک در برخی مناطق اصفهان در شرایط فعلی است.

دبیر جمعیت یاران انقلاب با استفاده از ظرفیت احزاب برای انتقال پیام‌های امنیتی و آموزشی به شهروندان بیان کرد: با توجه به نبود ارتباط کافی بین نهادهای امنیتی و مردم، احزاب می‌توانند به‌عنوان پل ارتباطی عمل کرده و برای آرامش و امنیت عمومی گام بردارند.

صمدانی ادامه داد: ضعف در اطلاع‌رسانی واحد و نبود آموزش‌های همگانی پدافند غیرعامل از دیگر نکات مورد اشاره در شرایط فعلی است. 

وی خواستار ایجاد یک سیستم یکپارچه برای انتشار اخبار و هشدارهای امنیتی شدند تا از سردرگمی مردم در مواقع بحرانی جلوگیری شود.

دبیر جمعیت یاران انقلاب با اشاره به شرایط جنگی، بر لزوم حمایت بی‌قید و شرط از رهبری و نیروهای مسلح تأکید کرد و افزود: برخی از فعالان سیاسی به دلیل دعوت به آرامش در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفتند، اما ضرورت مقابله جدی با هرگونه اقدام خرابکارانه است.

صمدانی در پایان بر ضرورت همکاری همه‌جانبه نهادهای دولتی، احزاب و مردم برای عبور از شرایط بحرانی و حفظ امنیت عمومی تأکید کرد.

بنیاد امید ایرانیان خواستار وحدت ملی و اصلاحات سیاسی برای مقابله با تهدیدات خارجی شد

هادی منوچهری، عضو شورای مرکزی بنیاد امید ایرانیان استان اصفهان، ضمن محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی، بر ضرورت وحدت ملی و بهره‌گیری از ظرفیت تمام جریان‌های سیاسی برای تبدیل تهدید به فرصت تأکید کرد.

وی افزود: بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه هر جنگی در نهایت به مذاکره ختم می‌شود، خواستار اتخاذ رویکردهای جدید در دیپلماسی و سیاست داخلی شد. 

عضو شورای مرکزی بنیاد امید ایرانیان استان اصفهان بیان کرد: این بنیاد با تقدیر از مواضع احزاب اصلاح‌طلب در دفاع از حاکمیت، پیشنهادهای خود را در سه محور اصلی وحدت ملی و مشارکت واقعی احزاب و نخبگان، لزوم مشارکت دادن تمام جریان‌های سیاسی، از جمله دگراندیشان و رهبران سیاسی که سال‌ها از صحنه سیاسی کشور دور نگه داشته شده‌اند، تأکید کرد.

منوچهری افزود: این نهاد خواستار اصلاح صلح ملی و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، حتی در حد محدود برای مقابله با تهدیدات خارجی است.

وی با اشاره به حضور پررنگ ایرانیان مقیم خارج، به ویژه در اصفهان بیان کرد: این بنیاد پیشنهاد داد که از طریق برگزاری کمپین‌های مختلف، از ظرفیت آنان برای روشنگری و تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهانی استفاده شود.

عضو شورای مرکزی بنیاد امید ایرانیان استان اصفهان اضافه کرد: بنیاد امید ایرانیان با اشاره به تغییر نسل‌ها و تحول انتظارات مردم، خواستار تجدیدنظر در برخی مواضع سیاسی شد که ممکن است در گذشته «تابو» تلقی می‌شد واین نهاد هشدار داد که بدون پذیرش تغییرات اساسی، مذاکرات بین‌المللی ممکن است به اهداف دشمنان منجر شود.

منوچهری در پایان این نشست، بر این موضوع تأکید کرد که مردم ایران تنها خواستار زندگی در یک «کشور استاندارد» با حداقل رفاه و آرامش هستند و هرگونه تحمیل ایدئولوژی سیاسی می‌تواند به شکاف اجتماعی دامن بزند.

وی بیان کرد: بنیاد امید ایرانیان ابراز امیدواری کرد که با اقدامات فوری و هوشمندانه، تهدیدات کنونی به فرصتی برای همدلی ملی و تقویت امنیت کشور تبدیل شود.

 تأکید بر شفافیت برنامه‌های نظام و تقویت افکار عمومی در فضای مجازی

سید علی صالح‌درخشان، عضو هیئت رئیسه حزب اعتماد ملی با تأکید بر شفافیت برنامه‌های نظام و تقویت افکار عمومی در فضای مجازی تأکید کرد.

وی با اشاره به تحمیل شرایط جنگی از سوی دشمنان و فشارهای بین‌المللی علیه برنامه‌های هسته‌ای کشور، بر لزوم شفاف‌سازی برنامه‌های کلی نظام برای مردم تأکید کرد.

عضو هیئت رئیسه حزب اعتماد ملی با استناد به اشعاری از فردوسی، خواستار آگاهی‌بخشی به جامعه درباره اهداف بلندمدت نظام شد و ادامه داد: حق مردم است که بدانند برنامه‌های کلان کشور چیست و در بازه‌های کوتاه‌مدت و چه بلند مدت چه اتفاقی خواهد افتاد. 

صالح‌درخشان آموزش را یکی از ارکان مهم وحدت ملی دانست و گفت: آموزش نه‌تنها انتقادات را کاهش می‌دهد، بلکه به مردم کمک می‌کند تا تحولات را بهتر درک کنند.

وی  با اشاره به مقاومت تاریخی ملت ایران، ابراز امیدواری کرد که این آزمون نیز با سربلندی پشت سر گذاشته شود.

جبهه اصلاحات آمادگی خود را برای دفاع از کشور اعلام کرد

مرتضی طهرانی، رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در استان اصفهان در پی تحولات اخیر، اعضای جبهه اصلاحات در اولین فرصت، با انتشار اطلاعیه‌ای، وقایع پیش‌آمده را محکوم کردند و آمادگی خود را برای دفاع از وطن اعلام کردند. 

وی افزود: در این بیانیه، بر ضرورت وحدت ملی و انعکاس صدای همه جناح‌های سیاسی در صداوسیما تأکید می‌شود، چرا که این رسانه ملی متعلق به تمام مردم بوده نه تنها یک جناح خاص.

این عضو جبهه اصلاحات با اشاره به درس‌های جنگ هشت‌ساله، بیان کرد: در جنگ، نقاط کلیدی وجود دارد که اگر از دست بروند، عواقب سنگینی به همراه خواهد داشت و امروز نیز باید با هوشیاری عمل کنیم و بدانیم با چه کسی طرف هستیم.

طهرانی گفت: تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد مردم به مسائل سیاسی می‌پردازند و بقیه به زندگی روزمره خود مشغول هستند، بنابراین، باید شرایط زندگی مردم را بهبود بخشید.

وی تأکید کرد: جبهه اصلاحات اعلام کرده که در صورت بروز هرگونه بحران، آماده حضور در صحنه و کمک به نظام و مردم هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha