• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404032617281
  • خبرنگار : 51019

جانشین فرمانده سپاه علی‌ بن ابیطالب(ع) قم:

طرح «نوجوانه‌های صالحین» در ۵۰۰ مسجد قم اجرا می‌شود

طرح «نوجوانه‌های صالحین» در ۵۰۰ مسجد قم اجرا می‌شود

ایسنا/قم جانشین فرمانده سپاه علی‌ بن ابیطالب(ع) قم گفت: ۵۰۰ مسجد در طرح «نوجوانه‌های صالحین» ثبت‌نام کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود ۵۰ هزار نوجوان و جوان در برنامه این مساجد شرکت کنند.

مهدی کبیری‌پور، جانشین فرمانده سپاه علی‌ بن ابیطالب(ع) استان قم در نشست خبری که امروز، ۲۶ خرداد در سالن جلسات سازمان بسیج امام رضا(ع) برگزار شد، با بیان اینکه طرح نوجوانه‌های صالحین هر ساله با عناوین مختلف در مساجد استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: ثبت‌نام این دوره از نوجوانه‌های صالحین آغاز شده است و مساجد در سامانه‌ای که برایشان تعریف شده، باید اعلام آمادگی کرده و ظرفیت‌های خود را معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۵۰۰ مسجد ثبت‌نام قطعی کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود ۵۰ هزار نوجوان و جوان در برنامه این مساجد شرکت کنند، گفت: ۱۰۰ عنوان برنامه در هفت موضوع تخصصی تعلیم و تربیت، فرهنگی و اجتماعی، فنی و حرفه‌ای، هنری و رسانه‌ای، علمی و دانشی، زیستی و بدنی برگزار می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه علی ‌بن ابیطالب(ع) استان قم اظهار کرد: این برنامه‌ها به‌صورت متنوع در مساجد و با توجه به ظرفیت آن مسجد برگزار می‌شود؛ اردوهای متنوعی نیز پیش‌بینی شده و طبق برآوردها، ۲۵ هزار نفر در اردوها شرکت‌ می‌کنند.

کبیری‌پور از همکاری ۲۵۰۰ مربی و استاد در این طرح خبر داد و اظهار کرد: هم‌افزایی مطلوبی بین ارگان‌های سازمان صورت گرفته که بتوانند از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند؛ همچنین شرط ثبت‌نام جوانان و نوجوانان در کلاس‌های تابستانه بسیجی بودن نیست و همه افراد این گروه سنی می‌توانند در کلاس‌ها شرکت کنند.

وی در پایان این نشست با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی‌ ایران گفت: مردم برای همکاری با سربازان این مرز و بوم اعلام آمادگی کردند و استقبال خوبی صورت گرفته است که در صورت نیاز این همکاری دو طرفه صورت می‌گیرد.

همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صیدی‌لو، مسئول تعلیم و تربیت بسیج استان قم در خصوص گروه مربیان طرح نوجوانه‌های صالحین گفت: دو بخش مربی و استاد در مساجد وجود دارند؛ یک گروه مربیان ثابت و سرگروهان پایگاه بسیج هستند و به‌طور مستمر توانمندسازی می‌شوند و بخش دیگری از مربیان منوط به افرادی است که طبق نیازمندی‌های مساجد با مربیان و ارگان‌های مربوطه ارتباط می‌گیرند و شرایط برگزاری کلاس‌ها را هموار می‌کنند.

صیدی‌لو رشد و کمال‌بخشی مخاطب را هدف این طرح دانست و بیان کرد: به این طرح تابستانی سه محور، تبیین، امنیت و وحدت اضافه شده است.

وی در پایان با اشاره به هزینه این کلاس‌های تابستانی گفت: به‌طور معمول، مساجد و پایگاه‌ها در حوزه‌های تخصصی وجه می‌گیرند و در حوزه‌های عمومی، وجهی بابت دوره‌ها دریافت نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha