• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404032617379
  • خبرنگار : 50649

آمادگی کامل مجموعه سلامت فارس برای استمرار خدمات سلامت در شرایط بحرانی

آمادگی کامل مجموعه سلامت فارس برای استمرار خدمات سلامت در شرایط بحرانی

ایسنا/فارس در هفتمین نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور معاونان و اعضای هیأت رئیسه، بر آمادگی همه‌جانبه مجموعه سلامت استان فارس برای تداوم خدمت‌رسانی به مردم در شرایط ویژه و بحرانی تاکید شد.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دوشنبه، ۲۶ خرداد در این نشست، با محکومیت تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: تمام ارکان مجموعه سلامت فارس با همدلی و هم‌افزایی در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند. شرایط ویژه‌ای که در آن قرار داریم، کوچک‌ترین خللی در انجام وظایف ما ایجاد نخواهد کرد.

وی افزود: همه ما اعم از مدیران، اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به‌صورت برادرانه و خواهرانه در کنار هم برای حفظ سلامت مردم تلاش می‌کنیم و با تمام توان در میدان خدمت حضور داریم.

در ادامه این نشست، روند اقدامات انجام‌شده در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه برای ارائه خدمات درمانی، دارویی و تجهیزاتی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای استمرار بی‌وقفه خدمات در سراسر استان طرح شد.

امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به آمادگی کامل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای ارائه خدمات درمانی در شرایط بحرانی برگزار شده و زیرساخت‌های لازم فراهم است.

اورنگ ایلامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از آمادگی کامل مراکز بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد و همراهی و همدلی میان مجموعه سلامت استان را قابل تقدیر توصیف کرد.

در بخش دیگری از این نشست، عبدالخالق کشاورزی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تأکید بر لزوم مدیریت هوشمندانه منابع، گفت: زیرساخت‌ها و منابع مورد نیاز در سطح دانشگاه شناسایی شده و برای استفاده بهینه از منابع موجود، برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده است.

محمدجواد خشنود، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه تأمین داروها و تجهیزات پزشکی ارائه کرد و از آمادگی کامل این حوزه خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha