• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404032717599
  • خبرنگار : 71567

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اسکان ۲۰۰ دانشجو در خوابگاه‌ها/تعویق یک هفته‌ای آزمون‌های پایان ترم

اسکان ۲۰۰ دانشجو در خوابگاه‌ها/تعویق یک هفته‌ای آزمون‌های پایان ترم

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان ترم دانشجویان، اظهار کرد: در حال حاضر از ۴ هزار دانشجوی ساکن خوابگاه حدود ۲۰۰ دانشجو که مجبور به ارائه خدمات در بیمارستان‌ها هستند در خوابگاه حضور دارند.

دکتر رستمی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص نحوه اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود ۱۶ خوابگاه دانشجویی در سطح شهر دارد که با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور، آزمون های پایان ترم تحصیلی دانشجویان به مدت یک هفته به تعویق افتاد و دانشجویان ساکن خوابگاه ها به شهرهای محل اسکان خود بازگشتند.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد کمی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در بیمارستان ها مشغول خدمات رسانی هستند اعم از رزیدنت ها، اینترن ها و .... در خوابگاه های دانشجویی همچنان سکونت دارند و از خدمات رفاهی خوابگاهی استفاده می کنند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: برنامه دانشگاه این است که فعلا یک هفته امتحانات پایان ترم دانشجویان را به تعویق بیندازد و در خصوص مهلت بعدی امتحانات با توجه به شرایط تصمیم گیری خواهد شد.

رستمی نژاد اظهار کرد: به طور کلی حدود ۴ هزار نفر دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سکونت دارند که در حال حاضر کمتر از ۲۰۰ نفر این دانشجویان در خوابگاه سکونت دارند.

به گفته معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ما سعی کردیم دانشجویانی که همچنان در خوابگاه ها سکونت دارند در ساختمانی به طور متمرکز سکونت داشته باشند که از نظر امنیتی، دسترسی و غیره مناسب باشد با این وجود اگر دانشجویی مایل به اسکان در محل خوابگاهی خود باشد اصراری برای جابجایی آنها نداریم؛ چرا که حفظ آرامش دانشجویان اولویت ما است.

وی از استقرار مشاوره های حضوری و آنلاین در خوابگاه های دانشجویی خبر داد و گفت: دانشجویانی که تمایل به بازگشت به خوابگاه ها داشته باشند ممانعتی برای بازگشت آنها نداریم. تلاش ما این است بهترین شرایط در محیط خوابگاهی برای دانشجویان فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha