به گزارش ایسنا، این نهاد حقوق بشری اعلام کرد رژیم صهیونیستی غیرنظامیان فلسطینی را به مناطق «خاص و در معرض خطر» می کشاند و آنها در معرض قتل، جراحت، بازداشت، رفتار بیرحمانه و تحقیرآمیز قرار میدهد.
دیدهبان حقوق اروپا-مدیترانه در بیانیهای، موسسه انسانی غزه، تحت حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا را مسؤول مستقیم تشدید جنایات صهیونیستی علیه غیرنظامیان گرسنه در نزدیکی مراکز توزیع کمکها در مرکز و جنوب غزه دانست.
این نهاد اعلام کرد سازوکاری که این مؤسسه پیش گرفته است، بر مبنای کشاندن روزانه هزاران غیرنظامی به مرکز مناطق مرکزی و جنوبی غزه است، به گونهای که غیرنظامیان گرسنه را مجبور میکند مسیرهای طولانی و در معرض خطر به امتداد چندین کیلومتر را طی کنند و در معرض تیراندازی مستقیم از سوی پهپادها، بالگردها و خودروهای ارتش قرار بگیرند.
نهاد حقوق بشری مذکور در ادامه اعلام کرد، حال، هرکسی که بخت با او یار باشد و از این جنایات رژیم صهیونیستی جان سالم به در ببرد و به مراکز توزیع برسد، تنها مقدار کمی غذا به دست خواهد آورد که کفاف نیاز حداقلی برای زنده ماندن را هم نمیدهد.
این نهاد خواستار انجام تحقیقات بینالمللی از نقش مؤسسه انسانی غزه و مجازات کیفری مدیران شد که در اجرای جنایات نقش داشتهاند. همچنین از حامیان مالی خواست هرگونه حمایت مالی یا لجستیکی از مؤسسه را متوقف کنند و آن را در لیست سیاه قرار دهند که در نقض جدی قوانین بینالمللی دست دارند.
نهاد حقوق بشری تداوم فعالیت مؤسسه انسانی غزه و ایجاد نقاط کمکرسانی با وجود ثبت شهادت بیش از ۳۳۵ غیرنظامی و زخمی شدن بیش از ۲ هزار و ۸۵۰ تن دیگر در طول سه هفته اخیر را، مشارکت مستقیم در جنایت گرسنگی دادن، حمله هدفمند به غیرنظامیان، نقض آشکار اصول بیطرفی انسانی و مشارکت صریح در جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسلکشی دانست.
روز چهارشنبه وزارت بهداشت در نوار غزه اعلام کرد از ۲۷ ماه مه تاکنون، شمار قربانیان کمکهای انسانی در غزه که از مناطق آمریکایی- صهیونیستی برای توزیع کمکها به بیمارستانها منتقل شدند، به ۳۲۸ شهید و بیش از ۲ هزار و ۸۵۰ زخمی رسیده است.
به دور از نظارت سازمان ملل، رژیم صهیونیستی ۲۷ مه، اجرای طرح کمکرسانی از طریق مؤسسه انسانی غزه را شروع کرد و فلسطینیها میگویند هدف از این طرح آواره کردن آنها از شمال به جنوب غزه است.
این طرح در حالی اجرا میشود که رژیم صهیونیستی از دوم مارس گذرگاههای غزه را به روی کامیونها، امدادرسانیها و کمکهای انباشته شده در مرزها بسته است و به تنها چند کامیون اجازه ورود داده است. در حالی که فلسطینیهای غزه به حداقل ۵۰۰ کامیون در روز نیاز دارند.
پیش از این هم، سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و برنامه جهانی غذا در گزارش مشترکی اعلام کردند به دلیل سختی در انتقال کمکها به غزه، سطح گرسنگی در غزه به مرحله دشواری رسیده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب جنایات جمعی در غزه شده است. بر اثر این جنایات، بیش از ۱۸۴ هزار فلسطینی شهید و زخمی، بیش از ۱۲ هزار فلسطینی مفقود و صداها هزار تن هم آواره شدهاند.
انتهای پیام
نظرات