• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404032718087
  • خبرنگار : 50042

کشف انبار میلیاردی مواد غذایی احتکارشده در آستانه اشرفیه

کشف انبار میلیاردی مواد غذایی احتکارشده در آستانه اشرفیه

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی شهرستان آستانه اشرفیه از کشف یک انبار مواد غذایی احتکار شده به ارزش چهار میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ رضا شمسائی سه‌شنبه، ۲۷ خرداد، مبارزه با احتکار و قاچاق کالا را یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی در برخورد با مفسدان اقتصادی دانست و اظهار کرد: پلیس با هرگونه قانون شکنی و اخلال در بازار برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

وی با بیان اینکه در پی دریافت خبری مبنی بر احتکار مواد غذایی داخل انبار یک واحد صنفی در این شهرستان، پیگیری موضوع در دستورکار پلیس قرار گرفت، افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و به آدرس محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه  از کشف ۱۳۵ هزار و ۷۶۷ قلم ماده غذایی احتکار شده در بازرسی از این مکان خبر داد و با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را چهار میلیارد تومان برآورد کردند، گفت: در این رابطه متهم ۳۶ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با محتکران و اخلالگران نظام اقتصادی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha