• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404032818766
  • خبرنگار : 50004

شگفتانه‌ای از عشق بدون مرز «نسل زِد» به وطن

جمعی از دانش‌آموزان تبریزی با شاخه گل به صداوسیمای آذربایجان شرقی رفتند

جمعی از دانش‌آموزان تبریزی با شاخه گل به صداوسیمای آذربایجان شرقی رفتند

ایسنا/آذربایجان شرقی همیشه شگفتی آفریده‌اند و چندین گام جلوتر بوده‌اند، دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها اینبار هم مرزهای عشق به وطن را جا به جا کردند، یکی با انتشار پیام ویدئویی به زبان انگلیسی و آن دیگری با حضور در صدا و سیما و اهدای شاخه گل به اهالی رسانه.

بیست و دومین روز از خرداد ۱۴۰۴ بود که صدایی خوابمان را آشفته کرد و شبمان با خبری به صبح رسید که خط قرمز همه بود؛ تجاوز به خاکمان. از صبح روز عد با وجود تجاوزگری‌های متعدد، درخشش ستاره‌های سربی پدافند هوایی و نیروهای نظامی، دلمان را گرم کرد.

در این میان و در ادامه نقض آشکار حقوق بشر و بین‌الملل و حمله به مناطق مسکونی و غیرنظامیان، مورد هدف قرار دادن یکی از ساختمان‌های صدا و سیما، بار دیگر صحنه‌ای از شجاعت و یکدلی را به نمایش گذاشت و عدو سبب خیر شد.

دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها، این سربازان کوچک، با هر سلیقه و از هر طیفی، آنها که بیش از هر نسل دیگری مورد قضاوت قرار گرفتند، گوشی به دست گرفته و پیام نترسی و وطن دوستی‌شان را با ضبط فیلم‌هایی به زبان انگلیسی به گوش مستکبران رسانیدند، همان‌ها که هزار و ۶۰۰ نفرشان درست در همین بازه سنی و در دوران هشت سال دفاع مقدس، دست از جان عزیزشان شسته و از پشت نیمکت‌های مدارس استانمان به پشت خاکریز رفته و شهادت را در آغوش کشیدند.

نسل زِد نشان دادند، صحبت از وطن که باشد، سر از پا نمی‌شناسد و در ادامه این سیل همدلی، جمعی از دانش‌آموزان عضو اتحادیه‌ انجمن‌های اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور در صدا و سیما مرکز این استان و اهدای شاخه گل به عوامل این مجموعه، مراتب قدردانی‌شان را از تلاش شبانه روزی اهالی رسانه در انعکاس صدای حق و حقیقت اعلام کردند.

یکی از دانش‌آموزان می‌گوید شاهد اقدام شجاعانه گوینده شبکه خبر بوده و این حرکت خانم سحر امامی، حرکتی جهادی و زینبی‌وار و الگویی برای دختران و زنان ایران است و دیگری می‌گوید آماده دفاع تمام قد از خاک سرزمینش در مقابل تجاوز اشغالگران است.

دانش‌آموزان دهه هشتادی در این دیدار اذعان می‌کنند که با عرق ملی، پای کار انقلاب و نظام هستند و از هیچ مجاهدت و رشادتی در برابر متجاوزان، فروگذار نخواهند کرد.

جمعی از دانش‌آموزان تبریزی با شاخه گل به صدا و سیما آذربایجان شرقی رفتند

اکبر رضایی، مدیرکل صدا و سیما مرکز استان آذربایجان شرقی نیز در استقبال از این حرکت انقلابی دانش‌آموزان، از آنان قدردانی کرده و این اقدام را قوت قلبی برای کارکنان رسانه ملی و همکاران مرکز استان آذربایجان شرقی می‌داند.

آری نسل شهید جنگجوها نسل به نسل در حال تکرار شدن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha