• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404032919103
  • خبرنگار : 71234

فراکسیون روحانیت:

مجالس دنیا نسبت به تهدید مرجع تقلید شیعیان جهان موضع‌گیری کنند

مجالس دنیا نسبت به تهدید مرجع تقلید شیعیان جهان موضع‌گیری کنند

اعضای فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی تاکید کردند: تهدید رهبر مسلمانان عالم و مرجع تقلید شیعیان جهان از حیث فقهی و قانونی و از حیث قواعد بین المللی امری نیست که جهان نسبت به آن سکوت کند؛ مجالس کشورهای مستقل جهان بویژه کشورهای اسلامی، در برابر این تهدید اعلام موضع کرده و در برابر گسترش جنگ در منطقه و جهان ایستادگی کنند.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی به این شرح است: « «بسم الله الرحمن الرحیم. قُل لِّلَّذِینَ کَفَرُوا إِن یَنتَهُوا یُغْفَرْ لَهُم مَّا قَدْ سَلَفَ وَإِن یَعُودُوا فَقَدْ مَضَتْ سُنَّتُ الْأَوَّلِینَ

از آنجا که این روزها جهان شاهد حوادث سرنوشت سازیست که آینده جهان را به فضل الهی در مسیر عدالت مطلق قرار خواهد داد شیطان با تمام جنود سواره و پیاده خودش به میدان آمده و اکنون که می‌بیند شاهد روزهای پایانی عمر خویش است همچون غریقی که به هر دستاویزی چنگ می زند پا را از حد فراتر گذاشته و به راس هرم حاکمیت اسلامی و علمدار اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و اله و سلم در جهان اسائه ادب نموده، عزیز دل مستضعفان جهان را مورد تهدید قرار می‌دهد، بی تردیداین گستاخی قابل اغماض نیست بلکه چنین حرکت سخیفی مشمول حکم آیه شریفه (وَإِن نَّکَثُوا أَیْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِی دِینِکُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَیْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنتَهُونَ)بوده و حکم وجوب قتال علیه او ثابت است.

تهدید رهبر مسلمانان عالم و مرجع تقلید شیعیان جهان از حیث فقهی و قانونی و از حیث قواعد بین المللی امری نیست که جهان نسبت به آن سکوت کند. حوزه‌های علمیه و مراجع تقلید تکلیف امت اسلامی را نسبت به این گستاخی روشن خواهند ساخت و تهدید کننده را به سزای اعمالش خواهند رساند.

ما اعضای فراکسیون روحانیت مجلس ضمن محکوم کردن این تهدید، از همه مجالس کشورهای مستقل جهان بویژه کشورهای اسلامی می خواهیم در برابر این تهدید اعلام موضع کنند و در برابر گسترش جنگ در منطقه و جهان ایستادگی نمایند. از مراجع بین المللی نیز خواهانیم در برابر این تهدید موهن عکس العمل نشان داده و ضمن محکوم کردن آن اقدام قانونی مقتضی نسبت به عمل آورند.

در پایان این بیانیه را با این بیت از حافظ شیرازی پایان می‌بریم که : ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری

و السلام علی من اتبع الهدی»
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha