• جمعه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404033019472
  • خبرنگار : 50553

وحدت برای نابودی دشمنان ایران / به قدرت نیروهای مسلح دلگرمیم

وحدت برای نابودی دشمنان ایران / به قدرت نیروهای مسلح دلگرمیم

ایسنا/قزوین مردم دیار مینودری همواره با حضور در میدان، اقتدار و همبستگی خود را برای دشمن جنایتکار به تصویر می‌کشند و فریاد می‌زنند هیچ ترسی از دشمن صهیونیستی ندارند و به قدرت نیروهای مسلح دلگرمند و بزودی پرچم پیروزی را در قله این پیچ تاریخی به اهتزاز در می‌آورند.

بغض راه گلویم را بسته، امروز انگار قفل زبانم با هیچ واژه‌ای باز شدنی نیست، در حالی که در تاکسی نشسته‌ام و به سوی امامزاده اسماعیل می‌روم تصور دیدن داغ مادری که با چشم گریان اما دلی پر امید و زبانی ذکر گویان پسرش را راهی سربازی کرده اما حالا گلش را پرپر شده تحویل می‌گیرد، قلبم را در سینه هزار تکه می‌کند اما صدایی در گوشه ذهنم دائم می‌گوید شهادت اتفاقی نیست، سعادتی است که نصیب هرکس نمی‌شود.

به مقصد می‌رسم سعی می‌کنم بغضم را پنهان کنم تا بتوانم با مردم دلاوری که بدون هیچ‌گونه ترسی در این گرمای سوزان در خیابان سپه برای مراسم تشییع شهدا آماده شده‌اند تا اقتدار و دلاوری را به رخ دشمن بکشند، گفت‌وگو کنم.

مراسم تشییع شهیدان محمدامین ابراهیمی، مهدی خسروی‌نژاد و سرباز پویا آموسی است؛ این شهدا از قزوین در حملات رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف کشور به شهادت رسیده‌اند.

شهادت ما را بیدارتر خواهد کرد

کمی آنطرف بانویی همراه با یک نوزاد و دختری کوچک ایستاده، سعی دارد اشک چشمش را پشت نقابی از جنس عینک آفتابی پنهان کند، جلو می‌روم و از او درباره حال و هوایش می‌پرسم؟ می‌گوید: هموطنانمان شهید شدند اما صهیونیست‌ها فکر نکنند با شهادت هموطنانمان تن به ذلت آنان می‌دهیم بلکه بدانند شهادت ما را بیدارتر خواهد کرد و همه ما تا جان در بدن داریم پای آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی خواهیم ایستاد.

وی اضافه می‌کند: شهادت فرماندهان، دانشمندان، کودکان، زنان و مردان زخمی عمیق بر قلب همه ما گذاشت و به طور قطع این تجاوز وحشیانه برای آنان گران تمام خواهد شد.

این بانوی جوان تصریح می‌کند: من بعنوان یک سرباز وطن از همین تریبون به رهبر عزیزم می‌گویم همه ما پشت ولایت فقیهیم و هرگز میدان مبارزه با دشمنان سفاک را رها نخواهیم کرد.

عاقبت یاوه‌گویی مستکبران شکست است

صدای هماهنگ خانم‌ها که حسین حسین گویان حرکت می‌کنند دلم را کمی آرام می‌کند، آقایی را می‌بینم که عکس رهبر در دست دارد و سوار بر ویلچر حرکت می‌کند، به سمت او می‌روم و از او هم درباره این روزها و تجاوز رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌پرسم، این شهروند قزوینی می‌گوید: ما آمده‌ایم تا بگوییم بدون هیچ ترسی وحشی‌گری‌های رژیم غاصب اسرائیل را محکوم می‌کنیم و به حول و قوه الهی امروز جبهه مقاوت در حال پیروزی و صهیونیست‌ در حال نابودی است.

وی ادامه می‌دهد: یاوه‌گویان دنیا بدانند هرگونه حمایتی که از رژیم اشغالگر قدس انجام دهند عاقبتی همراه با شکست برای آنان خواهد داشت و بیچاره خواهند شد، مردم هم با مقاومت ایستاده‌اند و لحظه‌ای میدان به دشمن متجاوز نخوهند داد.

راه شهدا را ادامه خواهیم داد

دختر ۲۰ ساله‌ای که پرچم فلسطین در دست دارد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار می‌کند: تجاوز صهیونیست‌ها به منازل مسکونی و شهادت مردم مظلوم، سرداران و فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و تجاوز به صداوسیما چهره پلید اشغالگران صهیونیستی را بیش از پیش به تمام دنیا نشان داد تا جهانیان بدانند این رژیم غاصب همواره در طول تاریخ دست به حملات ضد بشری زده‌ و پایبند به قوانین بین‌المللی نیست.

وی می‌گوید: تک تک شهیدان پاره‌ تن وطنند و ما جوانان راه شهدا را ادامه خواهیم داد تا روزی که دشمن را نابود و نماز جماعت در قدس برپا کنیم.

این جوان قزوینی ادامه می دهد : برای دفاع از آرمان‌هایمان تا آخرین نفس متحد خواهیم بود و برای نابودی رژیم کودک‌کش اسرائیل روزشماری می‌کنیم.

اتحاد رمز پیروزی در سخت‌ترین محاصره‌هاست

به گزارش ایسنا، در ادامه یکی دیگر از شهروندان قزوینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار می‌کند: دشمن بداند ملت بصیر و مقتدر ایران، با اتحاد و همبستگی و نیروهای مسلح با تمام توان و تجهیزات نظامی پاسخ دندان‌شکنی به این رژیم خواهند داد تا عبرتی برای تمام دشمنان جمهوری اسلامی باشد.

وی می‌گوید: تاریخ همواره نشان داده که ملت‌های متحد در سخت‌ترین محاصره‌ها پیروز شده‌اند و ما امروز آماده‌ایم پشت سر رهبر بایستیم و از نیروهای مسلح حمایت خواهیم کرد تا سیلی محکمی بر صورت دشمن بزنیم که عبرتی برای مستکبران باشد.

این شهروند قزوینی اضافه می‌کند: رژیم غاصب صهیونیستی آغازگر تجاوز وحشیانه بود اما بطور قطع ما تعیین‌کننده پایان این جنگ خواهیم بود و با صدایی بلند به آنان می‌گوییم منتظر پایان دردناکی باشید.

مسلمانان جهان دست از سر اسرائیل غاصب بر نخواهند داشت

قاسم الهیاری، عضو شورای شهر قزوین، نیز که در میان مردم حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار می‌کند: ملت ما نشان داد در برهه‌های مختلف انقلاب اسلامی پای نظام محکم ایستاده‌ است.

وی افزود: شهید ابراهیمی از اقوام بنده بود، او همواره آرزو داشت در مبارزه با اسرائیل به شهادت برسد که همینگونه هم شد و در مبارزه با ظالم‌ترین و جنایتکارترین افراد یعنی اسرائیل غاصب به شهادت رسید.

الهیاری بیان می‌کند: مردم پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و آنکه امروز باید بترسد صهیونیست‌ها هستند، دشمن بداند مسلمانان دست از سر او بر نخواهند داشت و نیروهای مسلح ما پاسخ دندان‌شکنی به آنان خواهند داد.

وی تصریح می‌کند: رژیم کودک‌کش صهیونیستی از جنگ فرسایشی فرار می‌کند و الحمدالله می‌بینیم نیروهای مسلح به آرامی و با اقتدار کار را پیش می‌برند تا با مدیریت لازم این رژیم جنایتکار را از صفحه روزگار محو کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha