• جمعه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404033019587
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

سپاه فتح استان اعلام کرد

بازداشت «جاسوس» اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد

بازداشت «جاسوس» اروپایی در استان کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سازمان اطلاعات سپاه فتح استان اعلام کرد: یک تبعه اروپایی که قصد جاسوسی از مناطق حساس کشور و استان را داشت توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، دستگیر شد.

در اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد آمده است:

«این فرد همزمان با حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی در قالب گردشگر به کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است و قبل از انجام هر گونه اقدام، توسط سربازان گمنام امام  زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه استان دستگیر شد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این تبعه بیگانه که اهل یکی از کشورهای اروپایی است در قالب گردشگر ماموریت جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس و مهم را بر عهده داشت.

سازمان اطلاعات سپاه فتح اعلام کرد:  از فایلی که در اختیار این به اصطلاح گردشگر بود، تعدادی تصویر از نقاط و اماکن حساس مناطق کویری کشور  و... کشف و ضبط شد. 

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این تبعه اروپایی بواسطه فردی در یکی از شهرهای ایران اقامت داشته و سیم کارت متعلق به شخصی ایرانی را به همراه تعدادی گوشی تلفن همراه جهت انجام اقدامات خود در اختیار داشت.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha