• جمعه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404033019619
  • منبع : نمایندگی خوزستان

دادستان مرکز استان خبر داد

دستگیری ۵۴ نفر از عناصر معاند، مزدور و حامیان رژیم صهیونیستی در خوزستان

دستگیری ۵۴ نفر از عناصر معاند، مزدور و حامیان رژیم صهیونیستی در خوزستان

ایسنا/خوزستان دادستان مرکز خوزستان از دستگیری ۵۴ نفر عضو معاند، مزدور و حامی داخلی رژیم صهیونیستی و عوامل برهم‌زننده امنیت روانی استان در بازه زمانی آغاز تجاوزهای رژیم منحوس صهیونیستی تاکنون خبر داد.

امیر خلفیان با اعلام این خبر اظهار کرد: این افراد که در پوشش‌های مختلف اقدام به حمایت، جمع‌آوری اطلاعات برای دشمن، تبلیغ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین نشر اکاذیب و شایعات، با هدف ضربه به امنیت داخلی کشور و برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل دادگستری خوزستان، وی با تاکید بر قاطعیت دستگاه قضایی در برخورد با این افراد، خاطرنشان کرد: این افراد که نقش پیاده‌نظام و مبلغ اهداف دشمن را ایفا می‌کردند، اکنون بازداشت و تحقیقات قضایی آنان با سرعت و دقت در حال رسیدگی است.

خلفیان با تقدیر از همکاری و هوشیاری مردم خوزستان، از آنان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه فعالیت و تحرکات مشکوک، مراتب را بلافاصله به نهادهای انتظامی، امنیتی و یا اطلاعاتی گزارش دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: از جمله اولویت‌های دستگاه قضا، امنیت مردم است و در این راستا اجازه نخواهد داد هیچ عنصری آرامش و وحدت جامعه را خدشه‌دار کند. با تمامی کسانی که قصد اخلال در امنیت ملی و روانی جامعه را داشته باشند، بدون هیچ‌گونه اغماضی و با اشد مجازات قانونی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha