حجت الاسلام والمسلمین حسین کثیرلو ۳۱ خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ترور فرماندهان نظامی و یورش به بیمارستانها و مناطق مسکونی جمهوری اسلامی ایران از سوی اسرائیل، بر اساس منشور سازمان ملل اقدامی تجاوزکارانه به تمامیت ارضی و استقلال سیاسی یک کشور محسوب شده و از منظر حقوق بین الملل، این اقدام جنایتکارانه محکوم است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت خود علیه ملت ایران اسلامی و یورش به مراکز غیر نظامی از جمله صدا و سیما که سعی داشت صدای حقیقت را خاموش کند بار دیگر خوی وحشی گری خود را در جهان به نمایش گذاشت.
رئیس شورای قضایی استان در ادامه با اشاره به اقتدار و توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تهاجم وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی گفت: بی شک دشمن متجاوز از اقدام وحشیانه خود پشیمان خواهد شد و نیروهای مسلح پرافتخار کشور در تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا دشمن متخاصم را سخت بیچاره خواهد کرد و مسلماً وعده الهی در پیروزی جبهه حق محقق خواهد شد.
حجت الاسلام کثیرلو در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به عملکرد دستگاه قضایی استان گفت: با تلاش های شبانه روزی و جهادگونه کارکنان و قضات دادگستری بیش از ۵۰۰ هزار پرونده در طول سال گذشته رسیدگی شده که در حدود ۴۷ در صد پرونده های ارجاعی به شورای حل اختلاف با مصالحه مختومه شده است.
وی اظهار کرد: همچنین بر اساس فعالیت کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری از تعطیلی بیش از ۱۴۷ واحد راکد و نیمه جلوگیری شده و موجب رونق تولید و اشتغال در استان شده است.
مقام عالی قضایی استان در خصوص اقدامات دادگستری استان، در امر صیانت و حفاظت از حقوق بیت المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی نیز گفت: در سال گذشته ۲۸۰۰ هکتار از اراضی ملی به ارزش ۱۶۰۰ میلیارد تومان به بیت المال اعاده شده است.
وی در پایان بار دیگر با اشاره به تامین امنیت و آرامش مردم تاکید کرد: دستگاه قضایی استان با هر گونه عوامل که سعی در ناامن کردن جو جامعه نمایند و موجب خدشه امنیت و آرامش مردم شوند بدون هیچگونه مسامحه ای مطابق با قانون به شدت برخورد می کند.
انتهای پیام
نظرات