• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404033120228
  • خبرنگار : 50042

مدیرکل ارشاد گیلان در اختتامیه نمایشگاه قرآنی مطرح کرد

لزوم جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی در جامعه / پیروی از آیات قرآن باید به سبک زندگی تبدیل شود

لزوم جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی در جامعه / پیروی از آیات قرآن باید به سبک زندگی تبدیل شود

ایسنا/گیلان مدیرکل ارشاد استان گیلان با بیان اینکه به دنبال این هستیم که در حوزه قرآنی جریان‌سازی شود، گفت: فعالیت‌های قرآنی و عمل به دستورات الهی را بعنوان یک جریان سازنده و پیشبرنده در جامعه دنبال کرده و به نتیجه برسانیم.

آیین اختتامیه نمایشگاه قرآنی و سومین دوره هفته قرآن و عترت شنبه ۳۱ خرداد با حضور مسئولان، پیشکسوتان و فعالان قرآنی، هنرمندان و اصحاب رسانه در تالار مرکزی رشت برگزار و از پیشکسوتان و فعالان قرآنی استان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: نمایشگاه و هفته قرآنی کارنامه فعالیت‌های قرآنی استان در طول یکسال گذشته است؛ در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان صرفاً به دنبال برگزاری رویدادها نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که در حوزه قرآنی جریان‌سازی شود.

امیرحسین طاهری با بیان اینکه قرآن باید در فعالیت‌های روزمره جریان یابد، افزود: باید با مشارکت دستگاه‌های متولی تلاش کنیم تا پیروی از آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین به سبک زندگی ما تبدیل شود و فعالیت‌های قرآنی و عمل به دستورات الهی را بعنوان یک جریان سازنده و پیشبرنده در جامعه دنبال کرده و به نتیجه برسانیم.

وی با تأکید بر اینکه عمل به آیات قرآن باید جدی بگیریم، بیان کرد: هفته قرآن و عترت از مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان است، انتظار می‌رفت که دستگاه‌های متولی حوزه مشارکت بیشتری در بزرگداشت این هفته داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه وحدت اصل و اساس فعالیت‌های قرآنی است، تصریح کرد: امیدوارم برای سال آینده دستگاه‌های متولی حوزه قرآن در این رویداد بزرگ مشارکت بیشتری داشته باشند.

وی اشاره به حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از مؤلفان و ناشرین قرآنی، تصریح کرد: مؤسسات و اتحادیه‌ و تشکل‌های قرآنی استان بعنوان حلقه‌ واصل تولیدکنندگان آثار قرآنی، مؤلفین و ناشران و هنرمندان فعال در حوزه قرآن و عترت هستند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان و دبیر جمعیت قرآنیان گیلان هم در این مراسم اظهار کرد: از ۱۸ تا ۲۴ ذی‌الحجه مقارن با عید غدیر تا روز مباهله بعنوان «هفته قرآن و عترت گیلان» از سوی شورای فرهنگ عمومی استان نامگذاری شده، علت این نامگذاری هم این است که طبق روایات، بیشترین آیات قرآن کریم در فاصله زمانی عید غدیر تا روز مباهله نازل شده است.

امیرحجت مرادی با بیان اینکه یکی از اهداف نامگذاری این هفته توجه به رویدادهای قرآن و عترت با بهره‌مندی از هنر و رسانه است، افزود: ابزار فرهنگ، هنر و رسانه در ارائه مفاهیم قرآنی بسیار تعیین کننده بوده، رویکرد نمایشگاه هفته قرآن و عترت امسال علاوه‌بر برگزاری محافل و جلسات قرآنی، دعوت بیش از پیش اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه به تولید اخبار با محتوای قرآنی است.

لزوم جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی در جامعه / پیروی از آیات قرآن باید به سبک زندگی تبدیل شود

مدیرعامل مؤسسه تسنیم قرآن و عترت گیلان گفت: امسال سعی کردیم در این نمایشگاه بیشتر به فعالان قرآنی توجه کنیم که بیش از دو دهه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه فعالیت‌های قرآنی شامل هنری، رسانه‌ای و پژوهشی کارهای ویژه‌ای انجام دادند.

مرادی با اشاره به اینکه در استان سه مترجم در حوزه قرآن داریم، تصریح کرد: فعالان قرآنی در حوزه پژوهش‌های قرآنی، خبر و خوشنویسی و تحریر قرآن داریم که طی این سال‌ها آثار فاخری را تولید کردند و این هفته فرصت خوبی برای معرفی و تکریم و تداوم حمایت‌ها از این بزرگواران است.

دبیرکل جمعیت قرآنیان گیلان بیان کرد: در هفته قرآن و عترت امسال، کارگاه‌های قرآنی متخصص و مورد نیاز فعالان قرآنی برگزار شد، یکی دیگر از ویژه برنامه‌های این هفته عصری با اساتید پیشکسوت قرآنی بود که در این هفته میزبان سه نفر از اساتید برجسته استان حسن صاحبی، از اساتید پیشکسوت استان و سیدرضا قوامی، استاد پیشکسوت از شهرستان تالش و اسماعیل غفوری، از اساتید پیشکسوت آستانه اشرفیه بودیم که خاطرات آنان ثبت و ضبط شد زیرا فعالیت‌های قرآنی این بزرگواران شناسنامه قرآنی استان را تشکیل می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان تصریح کرد: تاریخ استان گیلان در ۱۰۰ سال اخیر شاهد فعالیت‌های گسترده در حوزه قرآنی از سوی اساتید و تشکل‌ها بوده، آغاز فعالیت مرکز قرآنی شهید بهشتی در دهه ۶۰، فعالیت مؤسسه مکتب قرآن محمدی در دهه۵۰ و قبل از آن هم جمعیت قرآنیان رشت و اتحادیه مسلمین گیلان را داشتیم که نمونه‌هایی از فعالیت‌های قرآنی در تاریخ گیلان است.

مرادی گفت: خاطرات و فعالیت‌های اساتید قرآنی استان که در برهه‌ای بسیار در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی موثر بوده‌اند، باید جمع‌آوری و ثبت شود. جلساتی که با عنوان عصر اساتید برگزار کردیم ان‌شاءالله در طول سال هم به شکل منظم برگزار خواهد شد؛ فرصتی است تا مشاهدات و خاطرات این پیشکسوتان ثبت و ضبط شود و بنوعی بتوانیم خاطرات شفاهی فعالیت‌های قرآنی استان را تدوین کنیم، در این راستا پیگیر دریافت مجوز سالنامه از وزرات ارشادیم.

وی با بیان اینکه امروز استان گیلان یکی از قطب‌های قرآنی کشور محسوب می‌شود، گفت: کمتر مسابقه یا رویداد قرآنی در سطح ملی و بین المللی است که از استان گیلان حافظان و قاریان برگزیده نداشته باشیم.

نمایشگاه هفته قرآن و عترت گیلان ۲۵ لغایت ۲۹ خردادماه در تالار مرکزی رشت برپا شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha