• دوشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040200939
  • خبرنگار : 51022

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گلستان:

تقابل اسلام با صهیونیسم، رویارویی حق در برابر کفر است

تقابل اسلام با صهیونیسم، رویارویی حق در برابر کفر است

ایسنا/گلستان عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گلستان با بیان اینکه تقابل اسلام با صهیونیسم رویارویی حق در برابر کفر است، گفت: امروز زمان کنار گذاشتن اختلافات و سلایق جزئی است و همه باید دست به دست هم دهیم و در میدان جهاد تبیین با همدلی و حکمت پرچم روشنگری را برافراشته نگه داریم.

سیدزهیر المسیلینی، در گفت‌ وگو با ایسنا ضمن محکومیت جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای ایران در پاسخ به این سوال که این اقدام چه پیامدهایی می‌تواند برای امنیت منطقه و جهان داشته باشد، اظهار کرد:  چنین اقدامات تجاوزگرانه رژیم کودک‌کش می‌تواند منجر به افزایش تنش‌ها در منطقه و تضعیف همکاری‌ منطقه‌ای و گسترش درگیری‌ها و تشدید خشونت و بی‌ثباتی شود.

وی نقش سکوت یا واکنش کشورهای غربی در قبال این اقدام را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: سکوت کشورهای غرب دربرابر وحشی گری های اسرائیل سکوت معناداری بوده و نشان‌دهنده  همراهی و همکاری آنها با رژیم غاصب است. 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گلستان در پاسخ به این سوال که جامعه بین‌المللی چه مسئولیتی در برابر این اقدامات دارد، افزود: متأسفانه سازمان ملل متحد و سایر نهادهای بین‌المللی که مسئولیت نظارت بر رعایت حقوق بشر و قوانین بین‌المللی را بر عهده دارند به بازیچه در دست قلدرها تبدیل شده و چندان انتظاری از آنها بر نمی‌آید اما آنچه انتظار می‌رود اتحاد جوامع اسلامی  و جبهه مقاومت و ترویج فرهنگ مقاومت بوده که روز به روز در حال گسترش است. 

المسیلینی با بیان اینکه اینگونه اقدامات تا چه اندازه ناقض حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل است، افزود: اینگونه اقدامات به طور قابل توجهی منشور سازمان ملل متحد و قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند و رژیم غاصب و جنایتکار اسرائیل بارها به جهانیان ثابت کرد که به هیچ کدام از قوانین بین‌المللی پایبند نیست و مدعیان دموکراسی و حقوق بشر همچنان نظاره گر جنایات این رژیم هستند و حتی قادر به محکوم کردن آن نیستند.

وی با تاکید اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر حملات وحشی اسرائیل و در مقام دفاع از خود باید به گونه‌ای رژیم غاصب را تنبیه کند که هیچگاه به فکر تجاوز دوباره نیفتد، گفت: اتحاد و انسجام داخلی در همه سطوح، فعال کردن دیپلماسی مقاومت در منطقه و تقویت بیش از پیش از جهت تکنولوژی و نظامی از جمله راهکارهای مقابله با تهدیدات دشمنان است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گلستان با اشاره به نقش رسانه در بازتاب حقیقت و مقابله با روایت‌سازی‌های دروغین گفت: رسانه‌ها می‌توانند با ارائه گزارش‌های دقیق و بی‌طرفانه نقش حیاتی در آگاه‌سازی افکار عمومی و مقابله با روایت‌های دروغین داشته باشند و به گسترش آگاهی و ایجاد جنبش‌های مردمی کمک کنند.

المسیلینی با تأکید بر ضرورت مقابله علمی و معرفتی با این هجمه‌ها، خاطرنشان کرد: امروز روحانیت باید همان نقشی را ایفا کند که نیروهای نظامی در میدان نبرد ایفا می‌کنند؛ همان‌گونه که آنان با دقت نقطه‌زنی می‌کنند، ما نیز باید با شناخت دقیق فضای فکری جامعه و تسلط بر قرآن، معارف دینی و عقلانیت اجتماعی، به شبهات پاسخ داده و افکار عمومی را هدایت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha