به گزارش ایسنا، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، در جریان سخنرانی خود در پنجاه و یکمین دور نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی که اخیرا در شهر استانبول ترکیه برگزار شد، تاکید کرد که ۲ میلیون فلسطینی ساکن نوار غزه در شرایطی قرار دارند که با گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند و رژیم صهیونیستی از غذا و کمکهای انسانی بهعنوان سلاحی برای سلب انسانیت از مردم غزه استفاده میکند.
بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وی تاکید کرد که ساز و کار کمکرسانی که اخیرا با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی تاسیس شد، اقدامی کینهتوزانه و توهینآمیز به فلسطینیان است که به «دام مرگ» تبدیل شده است و عملاً راهی برای نابودی و گرفتن جان تدریجی آنها گشوده است.
کمیسر آنروا گفت: «۲ میلیون انسان در غزه در شرایطی هستند که خصایص انسانیتشان از آنها سلب شده، بدون آنکه جامعه جهانی واکنشی نشان دهد. این طرح بخشی از پروژهای بلندمدت برای نابودی آرمان فلسطین و قطع ارتباط مردم این سرزمین با خاک و وطن خود است.»
لازارینی تصریح کرد: «این سازوکار توزیع کمکها نتیجه ۲۰ ماه وحشت و ترس، بیعملی و مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات است. اکنون این مکانیزم تحقیرآمیز به ابزاری برای مرگ تدریجی فلسطینیها بدل شده است.»
وی گفت، بیش از ۵۵ هزار نفر که بیشتر آنها زن و کودک هستند توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود هشدار داد که آنروا در جریان این جنگ هدف مستقیم حملات و فشارهای رژیم اشغالگر قرار گرفته است و کارمندان آن تحت بازداشت، تهدید و آزار و اذیت توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارند.
کمیسر کل آنروا همچنین ضمن اشاره به وضعیت نابسامان کرانه باختری، گفت، در شمال کرانه باختری سطح آوارگی فلسطینیان به بالاترین میزان از سال ۱۹۶۷ تاکنون رسیده است. رژیم اشغالگر بهصورت هدفمند و سیستماتیک زیرساختهای عمومی را تخریب میکند تا بازگشت فلسطینیان به این مناطق غیرممکن شود و ساختار جمعیتی اردوگاهها به نفع پیشرفت پروژههای الحاق اراضی اشغالی تغییر کند.
فیلیپ لازارینی تصریح کرد، وضعیت کنونی نمونهای آشکار از قصد رژیم صهیونیستی برای نابودی کامل حقوق آوارگان فلسطینی است.
وی همچنین تاکید کرد که جامعه جهانی باید برای متوقف کردن این روند مرگبار، فورا مسئولیت خود را برعهده بگیرند.
لازارینی همچنین از سازمان همکاری اسلامی و کشورهای عضو آن خواست که بار سیاسی و مالی خود را در راستای تلاشهای صورت گرفته برای تضمین حفاظت و حمایت از غیرنظامیان و ارائه خدمات اساسی به آوارگان فلسطینی را قبل از فوت وقت بر دوش بکشند.
پیشتر دبیرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد، در حالی که چشمها به مناطق دیگری معطوف است، درد و رنجها در غزه همچنان ادامه دارد.
تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه منجر به جان باختن بیش از ۵۵۰۰۰ فلسطینی از جمله تعداد زیادی زن و کودک شده است.
رژیم صهیونیستی از دوم مارس ورود تجهیزات و کمکهای بشردوستانه، غذایی و پزشکی به غزه را مسدود کرده که منجر به قحطی گسترده و تقریبا فروپاشی سیستم مراقبتهای بهداشتی در این باریکه شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی با رد درخواستهای بینالمللی برای آتشبس، از اکتبر ۲۰۲۳ حمله بیرحمانهای را علیه غزه دنبال کرده و نزدیک به ۵۵۴۰۰ فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک بودند، به شهادت رسانده است.
نوامبر گذشته، دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق وی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد. رژیم صهیونیستی همچنین با یک پرونده نسل کشی در دیوان دادگستری بینالمللی به دلیل جنگ خود در منطقه غزه مواجه است.
انتهای پیام
نظرات